Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Sunday Live Show: Αυτό είναι το νέο variety show του ΑΝΤ1

Νέα… ήθη φέρνει ο ΑΝΤ1 τα βράδια της Κυριακής στις οθόνες μας.

Sunday Live Show: Αυτό είναι το νέο variety show του ΑΝΤ1

Νέα… ήθη φέρνει ο ΑΝΤ1 τα βράδια της Κυριακής στις οθόνες μας. Στο πλαίσιο της προ-παρουσίασης του νέου προγράμματος που πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος, ανακοινώθηκε και η έλευση του Sunday Live Show.

«H prime time της Κυριακής είναι μία ζώνη που ξεκινήσαμε με talent shows το 2007. Ήρθε η ώρα να έρθουμε σε ένα πρόγραμμα variety», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος. Το Sunday Live Show θα έχει απ’ όλα: μουσική, σκετς, φάρσες, παιχνίδια, συγκίνηση, εξωτερική δράση, μεγάλο πλατό και κυρίως εντυπωσιακό θέαμα. Θα είναι λιγότερο «ροζ», φωτεινό και glam από ότι άλλα show στο παρελθόν -Μπράβο, Πολύ την Κυριακή- και θα απευθύνεται στο σύνολο των τηλεθεατών. Ο ΑΝΤ1 προσπερνά πλέον τα ιταλικά πρότυπα και εφαρμόζει την αγγλοσαξονική σχολή.

Το Sunday Live Show θα έχει δύο παρουσιαστές. Πολλά ονόματα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες μέρες, υπάρχει όμως ένα ζευγάρι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να το αναλάβει. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα έλεγαν όχι στην πρώτη τους τηλεοπτική σύμπραξη. Τονίζουμε, ωστόσο, ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής. Το κανάλι δεν έχει πάρει καμία απόφαση αν και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει πρόσωπα που ήδη διαθέτει στο δυναμικό του.

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY