Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Στην κουζίνα με τον Άρη»: Στη Νάξο ο Άρης Τσανακλίδης

Στη Νάξο θα μας ταξιδέψει ο Άρης Τσανακλίδης με την εκπομπή του "Στην κουζίνα με τον Άρη" το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Στην κουζίνα με τον Άρη»: Στη Νάξο ο Άρης Τσανακλίδης

Στη Νάξο θα μας ταξιδέψει ο Άρης Τσανακλίδης με την εκπομπή του “Στην κουζίνα με τον Άρη” το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Chef ανακαλύπτει την τυροκομική παράδοση του νησιού  και επισκέπτεται το φημισμένο τυροκομείο του Μανώλη Κουφόπουλου στον Άγιο Ισίδωρο Γαλανάδου, που παράγει όλα τα παραδοσιακά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα της Νάξου και το πολύ γνωστό σε όλους μας “αρσενικό”.

Η κουζίνα του νησιού φημίζεται για την ποιότητα αλλά συνάμα και για την απλότητα στις γεύσεις της. Εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά, πλήθος τυριών, άφθονα χορταρικά και μυρωδικά αποτελούν τα βασικά συστατικά των συνταγών που προτείνει ο Chef.

To φαγητό στη Νάξο αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία!!! Στις ομορφιές του νησιού τον ξεναγεί η φίλη του, Κατερίνα Ανδρούτσου, που εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα στην Αθήνα για να ζήσει το όνειρό της στο πανέμορφο νησί. Εκπληκτικό φαγητό, δροσιστικά κοκτέιλ, μαγικές παραλίες, φιλόξενοι άνθρωποι από τη Νάξο.

«Στην κουζίνα με τον Άρη» το Σάββατο 22 Ιουλίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.   

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY