Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Στέλιος Χανταμπάκης: Backstage φωτογραφίες από το «Santo Stelio»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας από τους Διάσημους του Survivor ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους αλλά και τους πιο αστείους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Στέλιος Χανταμπάκης: Backstage φωτογραφίες από το «Santo Stelio»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας από τους Διάσημους του Survivor ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους αλλά και τους πιο αστείους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Μετά από δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΪ του έδωσε δική του εκπομπή, η οποία θα τα έχει όλα, αποστολές, συνεντεύξεις και περιπέτειες. Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Στέλιου θα ονομάζεται Santo Stelio και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά… θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας.

Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες. Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του «Santo Stelio», ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής.

Δείτε τις φωτογραφίες:


tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY