Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Στέφανος Μιχαήλ: «“Έμεινα” όταν μου έδωσε ο Αντρέας Γεωργίου το ρόλο του Αλέξανδρου στο Τατουάζ»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρε από τον Αντρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου να πρωταγωνιστήσει στο «Τατουάζ» δήλωσε ο Στέφανος Μιχαήλ, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστάνα».

Στέφανος Μιχαήλ: «“Έμεινα” όταν μου έδωσε ο Αντρέας Γεωργίου το ρόλο του Αλέξανδρου στο Τατουάζ»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που πήρε από τον Αντρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου να πρωταγωνιστήσει στο «Τατουάζ» δήλωσε ο Στέφανος Μιχαήλ, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστάνα».

Ο νεαρός ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την συμμετοχή του στο Μπρούσκο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Αντρέας Γεωργίου του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Αλέξανδρου» στη νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha.

Ο Στέφανος Μιχαήλ χαρακτήρισε οικογενειακή τη σχέση που έχουν δημιουργήσει με τον δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη, όπως και με τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στέφανος Μιχαήλ στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστάνα» και στον Λούη Πατσαλίδη

Για το πώς αισθάνεται για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ: «Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη, αφού είσαι μπροστά και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συχνά για να μην αγχώνομαι. Αισθάνομαι ευλογημένος! Νιώθω τυχερός και ευτυχισμένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία Έχω κοντά τους σκηνοθέτες, τους φίλους μου και όλα πάνε καλά».

Για το πότε έμαθε πως θα παίξει στη νέα ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha: «Μου έδωσε ο Αντρέας (Γεωργίου) το πιλοτικό και άρχισα να διαβάζω την πλοκή της σειράς. Έμεινα όταν μου έδωσε ο Αντρέας τον ρόλο του Αλέξανδρου, περίμενα να κάνω έναν από τους φίλους Δεν είχα τα σενάρια και μου άρεσε πολύ. Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα, χάρηκα εκείνη την ώρα που μου το είπε και ήξερα ό,τι μας περιμένει ένας “δύσκολος” δρόμος, πιο πολλή ευθύνη, περισσότερη συνέπεια, δουλειά και κούραση».

Για το πώς έχει εξελιχθεί η σχέση τους μέσα από τη συνεργασία τους: «Από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον Ανδρέα και με τον Κούλλη. Εγώ τους νιώθω σαν οικογένεια μου και πιστεύω κι αυτοί το ίδιο.»

Για το αν έμαθε πως θα παίξει στο Τατουάζ, ενώ έπαιζε ακόμα στο Μπρούσκο: «Ναι, σωστά. Με το που πήρα και διάβασα το πρώτο επεισόδιο, κάθισα με τον Ανδρέα και «ψαχουλέψαμε» το ρόλο. Μου είπε πώς έχει εκείνος και η Βάνα στο μυαλό τους τον Αλέξανδρο, τον στήσαμε σιγά σιγά και ενώ παίζαμε στο «Μπρούσκο», είχαμε μπει ήδη σε μια πορεία, είχαμε βρει πάνω κάτω το χαρακτήρα του Αλέξανδρου και με τις οδηγίες του Ανδρέα το διό-μορφώσαμε».

Για τις ερωτικές σκηνές της σειράς: «Στις αρχές ήταν πολύ περίεργο, υπήρχε άγχος και ανασφάλεια, αλλά στην πορεία, επειδή είμαστε και επτά χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους, έχουμε μία οικειότητα, μία άλλη σχέση, δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα της ανασφάλειας… απλά μου παίρνει λίγη ώρα να βγω από το κρεβάτι…».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY