Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Σπίτι Mου Σπιτάκι Mου: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο (trailer)

Kάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί, το Σπίτι μου σπιτάκι μου ανοίγει την πόρτα του και μας καλοσωρίζει, στον Alpha.

Σπίτι Mου Σπιτάκι Mου: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο (trailer)

Kάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί, το Σπίτι μου σπιτάκι μου ανοίγει την πόρτα του και μας καλοσωρίζει, στον Alpha.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στον καναπέ μας κάθεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Με τη μαμά – δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και τη βοήθεια της διαιτολόγου Τζουλιάννας Καρνέζη και του ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Βαγγέλη Βελαέτη συζητάμε για το πώς μπορεί να γίνει το πρωϊνό ξύπνημα των παιδιών εύκολο και ευχάριστο.

Ακόμα, τι επιφυλλάσει ο μήνας Απρίλιος για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Mήνας που κρύβει νέα ξεκίνηματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα. Πού θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια και σε ποιον τομέα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή; Όλες τις απαντήσεις θα μας τις δώσει ο Κώστας Λεφάκης.

Ο Χάρης Σιανίδης υποδέχεται την κάμερα της εκπομπής στο σπίτι του στην Γλυφάδα! Ο ταλαντούχος PR man μιλά στη Νάνσυ Παραδεισανού για τη ζωή και την καριέρα του. Κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, το ρόλο της μητέρας του στις αποφάσεις που έχει πάρει και αναφέρεται στην επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!

Στην παρέα μας έρχεται ο Μπουράκ Χακί και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Με τη μαμά – δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και τη βοήθεια του καθηγητή μαιευτικής Γιώργου Ιατράκη και της μαίας Κωνσταντίνας Νούσια συζητάμε για το πώς μια γυναίκα που έχει γεννήσει με καισαρική, μπορεί στον επόμενο τοκετό να γεννήσει φυσιολογικά.

Ακόμα, η Άννα Βαγενά δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά το χαμό του συζύγου της, Λουκιανού Κηλαηδόνη. Υποδέχεται τη Νάνσυ Παραδεισανού στο σπίτι της στο Μεταξουργείο και την ξεναγεί στους χώρους του. Αποκαλύπτει τα μυστικά της σχέσης με το σύζυγο και τα παιδιά της, τη σχέση που είχε με την πεθερά της αλλά και τον τρόπο που η μητέρα της έσωσε το γάμο της. Επίσης, αναφέρεται στην ενασχόλησή της με την πολιτική και το λόγο που θέλει να αποχωρήσει στις επόμενες εκλογές.

Τέλος, λίγες ώρες πριν τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, βρεθήκαμε στις πρόβες των MaDWalk. Συνομιλούμε με πολλούς καλλιτέχνες και παίρνουμε μια γεύση από το τι πρόκειται να συμβεί τη μεγάλη βραδιά.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY