Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Rising Star: Απόψε το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των «Duets» (vids)

Μετά τα "Duels" του Rising Star, σήμερα το βράδυ στις 21.00, στον Ant1, θα παρακολουθήσουμε το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των "Duets".

Rising Star: Απόψε το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των «Duets» (vids)

Μετά τα “Duels” του Rising Star, σήμερα το βράδυ στις 21.00, στον Ant1, θα παρακολουθήσουμε το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των “Duets”. Οι τέσσερις ομάδες θα γίνουν δύο και συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας θα συμμαχήσει με τον Αντώνη Ρέμο και ο Κώστας Μακεδόνας με τη Δέσποινα Βανδή.

Στο στάδιο αυτό οι διαγωνιζόμενοι – των δύο πλέον ομάδων – χωρίζονται σε ντουέτα, τα οποία μονομαχούν μεταξύ τους. Το ντουέτο που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του μουσικού talent show.

Οι 32 παίχτες που συνεχίζουν στα “Duets” είναι οι: Άρης Βανταράκης, Απόστολος Λιάπης, Βέλλος Πουρπουτίδης, Χριστιάννα Μήττα, Σωτήρης Καρυστινός, Ηρώ Κλείτου, Έλενα Παναγιωτίδου, Κιάννα, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μιχάλης Καραγκούνης, Αναστασία Ιωακειμίδου, Κέλλυ Βουδούρη, Μηνάς Τσίγκος, Γεωργία Κυριακίδου, Inga Balanchine, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιάννης Ξανθόπουλος, Πάνος Σμυρναίος, Στέβη Σεμιτέκολου, Κωνσταντίνος Σικοτάκης, Περσεφόνη Μήλια, Δημήτρης Γερογιάννης, Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη, Γιάννης Μητσόπουλος, Στέλιος Τσάκωνας, Cynthia Veronica Zietara, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Μελίνα Μαβίδου, Νίκος Μακαντάσης, Έλσα Καριώτη, Δημήτρης Κανέλλος και Σιντορέλα Οσμάνι.

Δείτε τα τρέιλερ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY