Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Παρθένα Ζωή»: Ένα… θαύμα έρχεται στον ΑΝΤ1! (pics & vids)

Σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, ο ΑΝΤ1 μαζί με ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς, συναντήθηκαν με τα media σε μεσημεριανό brunch, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Artisanal, στην Κηφισιά, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί «Παρθένα Ζωή».

«Παρθένα Ζωή»: Ένα… θαύμα έρχεται στον ΑΝΤ1! (pics & vids)

Σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, ο ΑΝΤ1 μαζί με ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς, συναντήθηκαν με τα media σε μεσημεριανό brunch, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Artisanal, στην Κηφισιά, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί «Παρθένα Ζωή».

To alterinfo.gr βρέθηκε στην avant premiere και σας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις.

Ο Κώστας Τσολάκης, Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και τους συντελεστές της σειράς και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Γιάννη Λάτσιο, Γενικό Διευθυντή Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας, ΑΝΤ1 TV, που έκανε μία σύντομη αναφορά στο φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα έχει μεγάλη ποικιλία.

Για την καθημερινή αισθηματική κομεντί «Παρθένα Ζωή», πρόσθεσε: «Είναι μία εξαιρετική σειρά, με την προσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα να είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Έχει ένα cast νεανικό και συγχρόνως ώριμο, πολύ μεγάλο αριθμό ηθοποιών, εξαιρετική σκηνοθεσία και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, το οποίο θα ταυτιστεί με τους πρωταγωνιστές μας.»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις όλων των συντελεστών καθώς και το σχετικό φωτογραφικό υλικό

Η επίσημη τηλεοπτική προβολή του 1ου επεισοδίου της νέας καθημερινής αισθηματικής κομεντί, «Παρθένα Ζωή» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 19.00, στον ΑΝΤ1.

Η Ζωή είναι μία 19χρονη κοπέλα, γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα. Μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της αλλά και τη ζωή των ανθρώπων γύρω της, για πάντα!

Η «Παρθένα Ζωή» βασισμένη στη σειρά, “Juana La Virgen” από τη Λατινική Αμερική, έχει ήδη κάνει «πάταγο» σε όλες τις χώρες προβολής της, «ταξιδεύει» για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μεταφέρει στις οθόνες μας, ένα μοντέρνο παραμύθι για έναν αληθινό έρωτα γεμάτο μυστικά, διλήμματα, σημερινούς ήρωες και κρυφούς «δράκους».

Στη σειρά θα δούμε ένα μεγάλο καστ ταλαντούχων ηθοποιών με γνωστά, αγαπημένα αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα, φρέσκα πρόσωπα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος μαζί με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη και τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρασύρουν σ’ ένα σπιράλ περιπέτειας και ανατροπών, υπενθυμίζοντάς μας ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε και το ατύχημα!
Μία ιστορία που ακούγεται σαν παραμύθι, θα «ξεδιπλώσει το νήμα της», από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 19.00 και κάθε μέρα στον ΑΝΤ1!

Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Σοφίνα Λαζαράκη, Χριστίνα Τσάφου, Τζένη Μπότση,
Γιάννης Ποιμενίδης, Μυριέλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Νίκος Αναγνωστόπουλος

Στο ρόλο του Βίκτωρα: Δάνης Κατρανίδης

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Φανή Γεωργακοπούλου, Ιωάννα Ζιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Μάρκος Λεζές, Ελίνα Μάλαμα, Φωτεινή Ντεμίρη, Ήρα Ρόκου, Ευγενία Σαμαρά, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Τσακαλάς, Στέλιος Φύτρος, Μάρω Χασιώτη, Φαίδρα Χατζηκωσταντή

Έκτακτη συμμετοχή: Μιχαήλ Άνθης, Φαίη Βέβη, Δημήτρης Καμπόλης, Δημήτρης Λιόλιος
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος, Αλέξανδρος Πανταζούδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Διασκευή Σεναρίου: Πέτρος Καλκόβαλης, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Αντώνης Ανδρής, Θωμάς Τσαμπάνης
Δ/νση Φωτογραφίας: Νίκος Κανέλλος, Ευγένιος Διονυσόπουλος

Βλέποντας τα δύο πρώτα επεισόδια μπορούμε να πόυμε ότι η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 έχει όλες τις προδιαγραφές για να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές.

Εκτός από το εξαιρετικό καστ, μπορούμε να διακρίνουμε έντονα κωμικά στοιχεία και γεγονότα της καθημερινότητας που συναντάμε όλοι. Βέβαια δεν λείπουν και οι δυνατές στιγμές συγκίνησης που ολοκληρώνουν το μείγμα των συναισθημάτων που θα μας αγγίξουν.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY