«Όξω ρε μαντρόσκυλο», είπε η Τζέσυ Παπουτσή για τον σκύλο της Σπυροπούλου (vid)

Απίστευτη ήταν η ατάκα της Τζέσυς Παπουτσή που βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά, όταν ξαφνικά σηκώθηκε ο σκύλος της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που καθόταν κάτω από το τραπέζι. \r\n\r\nΟ Μπρούνο πέρασε από τα πόδια της ηθοποιού προκαλώντας την έκρηξή της: «Όξω ρε μαντρόσκυλο! Άντε κι εσύ τώρα»! 

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος Σταματόπουλος επισήμανε ότι είναι εκπαιδευμένος σκύλος, χωρίς να αλλάξει, ωστόσο, την άποψη της Τζέσυς Παπουτσή. «Εκπαιδευμένο αλλά εντάξει… Δεν μπορώ τα πολλά πολλά!», τόνισε. 

Και κάπου εκεί, επενέβη η Κατερίνα Καραβάτου απευθυνόμενη στον Παύλο Σταματόπουλο: «Θα το συνεχίσεις πολύ ώρα αυτό»; Η παρατήρηση αυτή, όμως, παρεξηγήθηκε από την καλεσμένη, καθώς νόμιζε ότι αφορούσε την ίδια. «Συγνώμη, συγνώμη! Άμα είναι να μας βρίσετε κιόλας!», απάντησε η Τζέσυ Παπουτσή κάνοντας την Κατερίνα να κοκκινήσει από ντροπή.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=y_E1hxeKOts\r\n\r\nΠηγή: zappit.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts