Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Όλο το παρασκήνιο για το πώς κόπηκε το «Ξαναδέστε τους»

Σαν βόμβα «έσκασε» χθες η είδηση ότι η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» τελείωσε πρόωρα. Το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στο κόψιμο της εκπομπής, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Γιώργος Δάσκαλος επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές με ένα βίντεο στο Instagram. Σήμερα, στην εκπομπή Σου Κου αποκαλύφθηκε όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής. Όπως είπε η Μαρία Μπεκατώρου το να μην βγουν χθες στον «αέρα» ήταν επιλογή και των τεσσάρων. Όταν τους ανακοινώθηκε από το κανάλι ότι χθες θα ήταν η τελευταία τους εκπομπή επέλεξαν να μην βγουν, καθώς θα ήταν αμήχανο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι χθες, δε γνώριζαν το τέλος της εκπομπής τους. «Εγώ στεναχωρήθηκα αρκετά. Μίλησα κι εγώ μαζί τους, όντως δεν το γνώριζαν. Τους είπαν ότι κόβεται η εκπομπή γιατί δεν έφεραν τα επιθυμητά νούμερα, κόβεται ο ανταγωνισμός και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι δεν μπορεί να στηρίξει το κανάλι άλλο αυτή την εκπομπή. Ο Νίκος πρώτος είπε «εγώ δεν θέλω να βγω»…», ανέφερε η Μπεκατώρου. Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε άλλη γνώμη και παράλληλα ήταν λίγο καυστικός: «Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να σφίξουν τα δόντια -όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι- και να πουν ένα αντίο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι τα πράγματα τόσο σαρκοφάγα στην τηλεόραση. Μας αντιμετωπίζουν σαν κρέας και τα κανάλια είναι η κρεατομηχανή. Την ευαισθησία που έδειξαν την περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες -ότι χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους- δεν την είδα τώρα εδώ. Εγώ δεν δέχομαι την αιτιολογία για τα νούμερα τηλεθέασης. Ενδεχομένως ήθελαν να κόψουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί αν κάτσεις να δεις τα νούμερα των εκπομπών του Alpha, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα εδώ και χρόνια και δεν κόβονται». Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα: peoplegreece.com

Όλο το παρασκήνιο για το πώς κόπηκε το «Ξαναδέστε τους»

Σαν βόμβα «έσκασε» χθες η είδηση ότι η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» τελείωσε πρόωρα. Το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στο κόψιμο της εκπομπής, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικά. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Γιώργος Δάσκαλος επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές με ένα βίντεο στο Instagram.

Σήμερα, στην εκπομπή Σου Κου αποκαλύφθηκε όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής. Όπως είπε η Μαρία Μπεκατώρου το να μην βγουν χθες στον «αέρα» ήταν επιλογή και των τεσσάρων. Όταν τους ανακοινώθηκε από το κανάλι ότι χθες θα ήταν η τελευταία τους εκπομπή επέλεξαν να μην βγουν, καθώς θα ήταν αμήχανο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι χθες, δε γνώριζαν το τέλος της εκπομπής τους. «Εγώ στεναχωρήθηκα αρκετά. Μίλησα κι εγώ μαζί τους, όντως δεν το γνώριζαν. Τους είπαν ότι κόβεται η εκπομπή γιατί δεν έφεραν τα επιθυμητά νούμερα, κόβεται ο ανταγωνισμός και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι δεν μπορεί να στηρίξει το κανάλι άλλο αυτή την εκπομπή. Ο Νίκος πρώτος είπε «εγώ δεν θέλω να βγω»…», ανέφερε η Μπεκατώρου.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε άλλη γνώμη και παράλληλα ήταν λίγο καυστικός: «Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να σφίξουν τα δόντια -όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι- και να πουν ένα αντίο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι τα πράγματα τόσο σαρκοφάγα στην τηλεόραση. Μας αντιμετωπίζουν σαν κρέας και τα κανάλια είναι η κρεατομηχανή. Την ευαισθησία που έδειξαν την περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες -ότι χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους- δεν την είδα τώρα εδώ. Εγώ δεν δέχομαι την αιτιολογία για τα νούμερα τηλεθέασης. Ενδεχομένως ήθελαν να κόψουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί αν κάτσεις να δεις τα νούμερα των εκπομπών του Alpha, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα εδώ και χρόνια και δεν κόβονται».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY