Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ο άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά τον κύριο Φίλιππο

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Star, στις 17.45.

Ο άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά τον κύριο Φίλιππο

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Star, στις 17.45.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

1ος Κύκλος – Επεισόδιο 49

Ο Τζακ αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά τον κύριο Φίλιππο, επειδή πιστεύει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τους βιολογικούς του γονείς, παρόλο που ο φίλος του ο Γιώργος του λέει ότι δεν πρέπει να ελπίζει.

Η απιστία του Σωτήρη απασχολεί και επηρεάζει όλα τα μέλη της οικογένειας Καρασαββίδη. Όλοι προσπαθούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να βοηθήσουν ώστε το ζευγάρι να μη χωρίσει, αλλά ένα τελεσίγραφο από την Εύα αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Η σχέση του Μήτσου με τη Βίκυ φαίνεται να εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό, με την απροσδόκητη υποστήριξη της… Αθηνάς. Αντίθετα, ο έρωτας της Μίκας για τον Αλέξανδρο συναντάει πολλά εμπόδια.

Η Μπέλλα καταφέρνει να καλύψει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα τριαντάφυλλα, που της έστειλε ο Αλέξανδρος και σ’ αυτό την βοηθάει ο Μπάμπης.

Η Ιωάννα απειλεί τον Ντίνο ότι, αν παντρευτεί την Έλλη, θα πρέπει να ξεχάσει τη μητέρα του, διότι θα διακόψει κάθε σχέση μαζί του.

Ο Τρύφωνας, σε μια συζήτηση με τον Τζακ, τού αποκαλύπτει τυχαία ότι η Αθηνά διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον Αλέξανδρο…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY