Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Ο άντρας των ονείρων μου»: Νέα καθημερινή κομεντί στο Star!

Είναι γνωστό και πολύ αληθινό πως όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται, την ίδια στιγμή «φορτώνονται» και το σόι του συντρόφου τους. Αυτό είναι, που πάντα ήθελε να αποφύγει η Αθηνά και πίστεψε ότι το κατάφερε και βρήκε τον άντρα των ονείρων της, όταν γνώρισε τον Τζακ!

«Ο άντρας των ονείρων μου»: Νέα καθημερινή κομεντί στο Star!

Είναι γνωστό και πολύ αληθινό πως όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται, την ίδια στιγμή «φορτώνονται» και το σόι του συντρόφου τους. Αυτό είναι, που πάντα ήθελε να αποφύγει η Αθηνά και πίστεψε ότι το κατάφερε και βρήκε τον άντρα των ονείρων της, όταν γνώρισε τον Τζακ!

«Ο άντρας των ονείρων μου» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής κομεντί, που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star!

Η Αθηνά και ο Τζακ είναι νιόπαντροι και ευτυχισμένοι. Ζουν μακριά από συγγενείς, με εξαίρεση τη μητέρα της Αθηνάς, την Έλλη. Ο Τζακ είναι υιοθετημένος και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους πραγματικούς γονείς του. Οι θετοί του γονείς ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και δεν επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους. Αυτό το στοιχείο η Αθηνά το θεωρεί το πιο σημαντικό από όλα: Έχει επιλέξει να παντρευτεί τον Τζακ, διότι μαζί του δεν έχει στο κεφάλι της,  πεθερά και σόι που θα επηρέαζαν τη ζωή και την ευτυχία τους.

Την ίδια στιγμή, κάπου στην Αθήνα, ζει η οικογένεια Καρασαββίδη. Η γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της. Είναι μια κλασική ελληνική οικογένεια, με όλα τα «πληθωρικά» χαρακτηριστικά της. Φωνάζουν, γιορτάζουν, κλαίνε, γελάνε, υποφέρουν, ευτυχούν και όλα αυτά, τα κάνουν με την ψυχή τους.

Ωστόσο, στο ιστορικό της οικογένειας υπάρχει μια σκιά: Εικοσιέξι χρόνια πριν, την ημέρα που γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανίκου και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε και ο τετράχρονος  γιος τους, ο Γιάννης. Όσο κι αν έψαξαν, δεν τον βρήκαν ποτέ.

Η ζωή συνεχίστηκε όπως γίνεται πάντα και η οικογένεια έμαθε να ζει με αυτόν τον καημό. Αλλά, δε γιόρτασαν ποτέ τα γενέθλια της κόρης τους, διότι η μέρα αυτή ήταν ταυτόχρονα και μέρα πένθους για την εξαφάνιση του μικρού. Ο χαμένος γιος, μεγάλωσε με άλλους γονείς, μακριά τους, χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν τι απέγινε. Αυτός ο γιος είναι ο Τζακ.

Και η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε να μετακομίσει μαζί με την Αθηνά, στην οικογενειακή πολυκατοικία της οικογένειας Καρασαββίδη. Εκεί, δηλαδή, που έζησε ως παιδάκι. Εκεί που ζουν η μητέρα του,  ο πατέρας του, η γιαγιά και οι αδελφές του. Και, μάλιστα, στην ακριβώς απέναντι πόρτα από τους γονείς του!

Παρόλο που ο ίδιος δε θυμάται τίποτα, αισθάνεται τεράστια οικειότητα για το συγκεκριμένο χώρο και του αρέσουν όλα τα χαρακτηριστικά του: Οι φωνές, οι μυρωδιές, η βαβούρα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δηλαδή, ακριβώς αυτά που κάνουν την Αθηνά να αρρωσταίνει.

Έτσι, σιγά -σιγά, η σχέση του ζευγαριού αρχίζει να δοκιμάζεται! Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Τζακ αρχίζει να επιθυμεί να βρει τους βιολογικούς του γονείς.

Η εμφάνιση, όμως, ενός μυστηριώδους προσώπου θα ανατρέψει τα πάντα και θα πυροδοτήσει αναπάντεχες εξελίξεις!

Πρόκειται για μια ιστορία γεμάτη ανθρωπιά, συγκίνηση, μυστήριο, ανατροπές, αλλά και πολλή αγάπη. Και με το κωμικό στοιχείο να παραμονεύει πίσω από κάθε κατάσταση. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή…

Η σειρά είναι βασισμένη στην κορεάτικη παραγωγή με τίτλο «My husband got a family».

Τη διασκευή του σεναρίου στα ελληνικά υπογράφουν ο Αποστόλης Τσαούσογλου (Λάκης, ο γλυκούλης, Με λένε Βαγγέλη, Αχ! Και να’ξερες, Μπαμπά μην τρέχεις, LAPD) και η  Εμμανουέλα Αλεξίου (Λόλα, Άγιο Είχαμε).

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι έμπειροι Ρέινα Εσκενάζι (Περί ανέμων και υδάτων, Η ζωή μια βόλτα, Η τελευταία παράσταση) και Κώστας Κιμούλης (Η Νταντά, Θα σε δώ στο πλοίο, Τρελή Οικογένεια).

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Γερασιμίδου (Ιωάννα), Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Πανίκος), Άννα Αδριανού (Έλλη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Ντίνος),  Νικολέτα Βλαβιανού (Αγγελική), Δήμητρα Σιγάλα (Μπέλλα), Βασιλική Τρουφάκου (Αθηνά), Δημήτρης Λιακόπουλος (Τζακ), Μαριέλλα Σαββίδου (Μαρίνα), Χάρης Τζωρτζάκης (Μπάμπης), Πέννυ Φοινίρη (Σάρα), Χάρης Αριστείδου (Γιώργος).

Διάλογοι: Μαρία Αναστασίου, Άθως Δημητρίου, Κατερίνα Μπέη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης, Γιάννης Κουρπαδάκης
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα
Ενδυματολόγος: Άγις Παναγιώτου
Ήχος: Αποστόλης Ντασκαγιάννης, Βασίλης Κυριακόπουλος
Μουσική: Νίκος Τερζής
Καλλιτεχνική επιμέλεια σειράς – επιμέλεια διασκευής: Γιάννης Μπότσης
Εταιρεία παραγωγής: Pedio Productions

Μία παραγωγή, που θα προβληθεί από το Star και το MegaOne Κύπρου.

«Ο άντρας των ονείρων μου» νέα καθημερινή κομεντί από το φθινόπωρο στο Star!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY