Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Nomads: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 έρχεται τον Οκτώβριο με το Nomads, την απόλυτη τηλεοπτική πρόταση δράσης και περιπέτειας που θα καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Nomads: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 έρχεται τον Οκτώβριο με το Nomads, την απόλυτη τηλεοπτική πρόταση δράσης και περιπέτειας που θα καθηλώσει, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένα καθημερινό, εκρηκτικό ριάλιτι περιπέτειας, γεμάτο ανατροπές, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη.  Ό,τι πιο δυνατό είδαμε ποτέ!

21 παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, από το χώρο της showbiz, κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και άνθρωποι άγνωστοι – μέχρι τώρα- στο ευρύ κοινό, με πλούσιο background και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις, ταξιδεύουν για να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια, προς τον εξωτικό προορισμό των Φιλιππίνων, το νησί Palawan. Ένα νησί με συνεχή παρουσία στο Condé Nast Traveler, το πιο φημισμένο και έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό παγκοσμίως, που έχει ψηφιστεί 2 χρονιές συνεχόμενα (2014 & 2015) ως το ομορφότερο νησί του κόσμου.

Οι 21 παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Nomads.

Αυτό που διαφοροποιεί όμως το Nomads από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι περιπέτειας, είναι το στοιχείο της διαμονής καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης της ομάδας – που θα μένει στο ψαροχώρι – με τους ντόπιους, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και με μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα.

Ποιος θα είναι αυτός που θα τα καταφέρει να υπερβεί όλες τις προκλήσεις, τα εμπόδια και να βγει νικητής σε αυτό τον αδιάκοπο αγώνα σωματικής και πνευματικής επιβίωσης;

Nomads: Η υπέρτατη πρόκληση έρχεται στον ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21.00 και καθημερινά!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY