Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

NOMADS: Αυτή η ομάδα έχασε την ασυλία (vids)

Οι celebrities και οι αθλητές κέρδισαν την «μάχη» απέναντι στους πολίτες, στο αγώνισμα για την ασυλία και έτσι, δύο παίκτες της Ζούγκλας είναι αντιμέτωποι με την αποχώρηση.

NOMADS: Αυτή η ομάδα έχασε την ασυλία (vids)

Οι celebrities και οι αθλητές κέρδισαν την «μάχη» απέναντι στους πολίτες, στο αγώνισμα για την ασυλία και έτσι, δύο παίκτες της Ζούγκλας είναι αντιμέτωποι με την αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι νομάδες του NOMADS έδωσαν σκληρή μάχη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ασυλία. Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού για πρώτη φορά είδαμε δέκα διαφορετικά παιχνίδια και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Έπειτα από τον τυφώνα Odette, που χτύπησε το νησί Palawan, ο αγώνας διεκόπη και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. Η ομάδα του Ωκεανού κατάφερε να τερματίσει πρώτη, με δέκα πόντους, αφήνοντας τις άλλες δύο ομάδες να «μονομαχήσουν» μεταξύ τους, για την ανάδειξη του νικητή.

Η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε την ασυλία, με την ομάδα της Ζούγκλας, για ακόμα μια φορά, να χάνει στον πόντο. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η ομάδα της Ζούγκλας θα αναδείξει τους δυο υποψήφιους και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στην αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης.

Δείτε το απόσπασμα:

Το έλα να δεις στη βίλα! – «Επιτέθηκαν» όλοι στον Μαυρίδη!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, ήταν ιδιαίτερα προκλητικός με τον Γιώργο Μαυρίδη, λέγοντας τη φράση “αν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής”.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε σήμερα στον Αλεξάνδρου ότι παρεξηγήθηκε με την συγκεκριμένη φράση, ενώ η Αποστολία Ζώη υποστήριξε το γνωστό μοντέλο.

Οι δυο τους τόνισαν ότι η συγκεκριμένη φράση υπάρχει και είναι πολλοί αυτοί που την λένε στην Ελλάδα. Αυτή η φράση, βέβαια, δεν υπάρχει πουθενά και η δικαιολογία τους είναι τελείως άκυρη.

Και δεν ήταν μόνο αυτό! Ο Μαυρίδης ζήτησε αν έχει περισσέψει φαγητό για τα σκυλάκια και ο Νίκος Αναδιώτης του απάντησε ότι «Για τα σκυλιά θες; Όχι ρε φίλε, φαγητό στα σκυλιά δεν δίνουμε από αυτό που τρώμε».

Δείτε στα δύο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στη βίλα του Nomads…

Συγκινητικές στιγμές στην παραλία! – “Λύγισαν” οι παίκτες με τα μικρά παιδάκια!

Πριν το σημερινό αγώνισμα του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επεφύλαξε μια έκπληξη για τους παίκτες και ειδικά για την ομάδα του Ωκεανού.

Οι μπλε είχαν περάσει δύο εβδομάδες στο ψαροχώρι και είχαν δεθεί πολύ με την οικογένεια που τους φιλοξενούσε και ειδικά με τα δύο μικρά κοριτσάκια.

Το ένα από τα δύο, όπως ενημέρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένο και έκλαιγε συνέχεια, επειδή έφυγαν οι αθλητές.

Η παραγωγή, λοιπόν, πήρε την απόφαση να φέρει την οικογένεια στον χώρο των αγωνισμάτων, προκειμένου τα κοριτσάκια να δουν ξανά τους παίκτες.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο Nomads ήταν πολύ συγκινητικές…

Πηγές: zappit.gr-peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY