Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νέες εκπομπές και σειρές στο πρόγραμμα του Alpha (pics)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα στελέχη του Alpha με σκοπό να δημιουργήσουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν, οχυρώνοντας τις ζώνες με εκπομπές και σειρές.

Νέες εκπομπές και σειρές στο πρόγραμμα του Alpha (pics)

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα στελέχη του Alpha με σκοπό να δημιουργήσουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν, οχυρώνοντας τις ζώνες με εκπομπές και σειρές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το μέλλον του «Happy day», που θα συνεχιστεί με διαφορετική σύνθεση. Μετά την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναζητά το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα βρεθεί στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του σταθμού, μετά το τέλος του «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Τι θα αναλάβει, όμως, το πρώην μέλος της προαναφερθείσας παρέας; Η Ελένη Τσολάκη θα βρεθεί στην παρουσίαση του ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού, «Slam», που έρχεται από την τηλεόραση της Γαλλίας. Ένα επιτυχημένο πρότζεκτ, όπου τρείς παίκτες προσπαθούν να μαντέψουν ένα γράμμα που θα τους βοηθήσει να λύσουν τον γρίφο. Ο τρόπος είναι απλός αλλά απαιτεί πολλές γνώσεις καθώς θα πρέπει να απαντούν σε πολλές εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις. Τα στελέχη αναμένεται να διατηρήσουν τον πρωτότυπο τίτλο του τηλεπαιχνιδιού και σε λίγο καιρό θα βγει και το ανάλογο τρέιλερ για να δηλώσουν οι υποψήφιοι συμμετοχή.

Μεγάλες εκπλήξεις αναμένονται και στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Alpha φέρνει νέα δεδομένα. Το κανάλι αποφάσισε στην πρωινή ζώνη να τοποθετήσει μια infotainment εκπομπή με παρουσιαστή τον Νίκο Μάνεση. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, καθώς όσες εκπομπές και αν έχει παρουσιάσει καταγράφουν υψηλά ποσοστά, όπως άλλωστε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων . Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η εκπομπή θα λέγεται «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και θα προβάλλεται στις 10.00 μέχρι τις 13.00.

Νέες σειρές

Τα τελευταία χρόνια, ο Alpha έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται την ελληνική μυθοπλασία. Σειρές όπως το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το «Σόι σου» θα συνεχιστούν με τις νέες αφίξεις να μην απουσιάζουν. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου εργάζονται πυρετωδώς για την καθημερινή, αστυνομική σειρά «Το Τατουάζ». Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Στάμος Τσάμης και Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ πρωταγωνιστούν οι Στέφανος Μιχαήλ, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Κοραλία Καράντη και Απόστολος Γκλέτσος.

Πρόσφατα, ξεκίνησαν και τα γυρίσματα για την εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο νυφικό», στοχεύοντας να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Το σίριαλ θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, για αρχή, με την Βάνα Δημητρίου να υπογράφει το σενάριο, τον Ανδρέα Γεωργίου τη σκηνοθεσία και τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδα να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Βέβαια, δεν θα απουσιάσουν και οι γκεστ εμφανίσεις με εκείνη της Ελένης Βαϊτσου να θεωρείται δεδομένη.

Το σενάριο θέλει να γίνονται τρεις γάμοι σε διαφορετικές περιοχές και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τις Σπέτσες και την Κρήτη. Ωστόσο, η πιο ευτυχισμένη στιγμή αυτών των ζευγαριών παίρνει μια περίεργη τροπή. Και αυτό γιατί γίνονται τρεις φόνοι με θύματα τις νύφες, οι οποίες τυχαίνει να φορούν ακριβώς το ίδιο νυφικό.

Πηγή: reader.gr / Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY