Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μεγάλη αποκάλυψη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλλει στο Τατουάζ!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι εισβάλλει στο Τατουάζ, την ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha που σαρώνει καθημερινά στους πίνακες της τηλεθέασης.

Μεγάλη αποκάλυψη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλλει στο Τατουάζ!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ότι εισβάλλει στο Τατουάζ, την ερωτική αστυνομική σειρά του Alpha που σαρώνει καθημερινά στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Να το πω; Να το πω… Με την ομάδα μου έχουμε αποφασίσει κάποια πράγματα όσον αφορά τη συνέδρια που κάνουμε παράλληλα και την συνεργασία με την ΝΑΚ. Τελικά έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω πάνω μου ένα Τατουάζ. Όλοι έχουμε μπει στο τρυπάκι να κάνουμε ένα Τατουάζ, έτσι; Τελικά δεν το αποφάσισα ποτέ, επειδή δεν ήξερα τι θα βάλω μόνιμα. Αποφάσισα να κάνω πάνω μου ένα Τατουάζ. Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο για εμένα, θα συμμετέχω στο Τατουάζ.

Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα, δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε τώρα, χθες; Η πρόταση μου έχει γίνει από το καλοκαίρι, σε μία συζήτηση και μία κοινή παρέα που είχα με τον Γιώργο Χρανιώτη με τον Αντρέα Γεωργίου μου προτάθηκε όλο αυτό. Και ο Αντρέας και ο Κούλλης καταφέραμε να το κάνουμε εφικτό. Έχομε προετοιμαστεί αρκετά και για αυτό περιμέναμε τόσο καιρό. Είμαστε έτοιμοι και είμαι έτοιμος για αυτό το νέο πράγμα. Είναι φοβερή ομάδα, αν και δεν είμαι ο ειδικός για να μιλήσω τόσο αναλυτικά. Έχουν δείξει και με το Μπρούσκο, και με το Τατουάζ που παρουσιάζεται στον Alpha, και για αυτό βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Θέλω να είμαι αξιοπρεπής και να προχωρήσω στο βήμα μου και να συμβάλλω στην περαιτέρω επιτυχία του», ανέφερε αρχικά ο νικητής του πρώτου Survivor και πρώην ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τον ρόλο του και εκείνος απάντησε: «Ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Δεν θα πούμε πολλά πράγματα, επειδή δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε αυτή τη στιγμή. Δεν θα είμαι ο Γιώργος, θα είμαι ο Στέφανος. Θεωρώ και με αυτό που έχω δει πως έχει προσαρμοστεί αρκετά πάνω σε μένα, τουλάχιστον κατά 50% επειδή έχει αρκετά στοιχεία ως Γιώργος και τα υπόλοιπα είναι η μυθοπλασία που πρέπει να αποτυπώσω. Δεν είμαι αγχωμένος, είμαι και εγώ σοκαρισμένος, είναι εντελώς καινούργιο για εμένα. Αν εξαιρέσεις τον Τζαβέλλα που είχα παίξει στο σχολείο, δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά ποτέ. Δεν είμαι ηθοποιός. Ένας από τους λόγους που περιμέναμε πως αν κατέληγα στην απόφαση που κατέληξα σήμερα απαιτεί πολλές ώρες και υποχρεώσεις, και δεν μπορείς να το μπλέξεις εύκολα με άλλα πράγματα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για μία τέτοια παραγωγή, η οποία ασχολείται με την λεπτομέρεια και το αποτέλεσμά τους είναι πολύ δεσμευτικό. Ξέρω ότι έχουμε συμφωνήσει και θα αλληλοπροστατευτούμε. Ξέρω ότι δεν είμαι ηθοποιός και πρέπει να προετοιμαστώ ανάλογα και η σειρά είναι αυτή που είναι και η προσθήκη γίνεται με στόχο το καλύτερο. Είναι φοβερή ομάδα, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω εκτεθεί τόσο πολύ για 5 μήνες στην τηλεόραση, οπότε μία εξοικείωση υπάρχει με τις κάμερες. Δεν είμαι ηθοποιός και ξαφνικά να ακουστεί πως είμαι ηθοποιός. Είμαι ένας άνθρωπος που τολμάει πάντα. Και η είσοδός μου στο Survivor ήταν δική μου απόφαση. Δεν είμαι άνθρωπος που επαναπαύνεται και σίγουρα η μεγάλη δημοφιλία που μου έχει δώσει το παιχνίδι μετά, δεν θέλω να πατήσω και να ζω μόνο με αυτό το πράγμα και έχω πολλά σχέδια να κάνω. Πάντα στόχο με τη συγκέντρωση και το καλό αποτέλεσμα. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι συνεργάτες, παίζει σημαντικό ρόλο να αφοσιωθείς σε αυτό. Δεν είναι κάτι που έκανα, είναι κάτι που τολμάω και έτσι θέλω να το δει και ο κόσμος. Με μεγάλο σεβασμό μπαίνω στο χώρο των ηθοποιών. Καλά-καλά δεν ξεκινήσαμε (τα γυρίσματα)».

Όσον αφορά τον τρόπο που ήρθε αυτή η πρόταση: «Όλα ξεκίνησαν από τον Χρανιώτη, εκείνος φαγώθηκε στο Πανόραμα στην πρώτη μας συνέντευξη μετά το Survivor, ηθοποιός, ηθοποιός. Του λέω εντάξει. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο για την κρίση του και τους ανθρώπους του Τατουάζ. Υπάρχουν άνθρωποι που συνεργάζομαι, αλλά μου αρέσει να παίρνω εγώ την απόφαση. Και αυτή είναι μία δική μου απόφαση, και έχω εγώ την ευθύνη της επιλογής. Είτε είναι σωστή είτε όχι. Κάνω επιλογές για να μην κατηγορήσω κάποιον».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Σίγουρα ο καθένας μπορεί να κρίνει, αλλά καλό είναι να ξέρει για να κρίνει. Δεν την είδα ηθοποιός. Ας κριθώ ως άνθρωπος που δεν φοβάται, που ποτέ δεν φοβήθηκα κάτι, τολμάει. Έχω πολύ καλούς συνεργάτες και μακάρι να πάει καλά. Είναι μία καλή ευκαιρία να ευχαριστήσω την παραγωγή και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό, αισθάνομαι πολύ υπεύθυνος να δουλέψω για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους αυτή και να τους δικαιώσω».

Τατουάζ: Η Μαργκώ «χτυπάει» την Τατιάνα – Μια… ανάσα από το κύκλωμα trafficking του Αυγέρη η Νίνα – Νεαρός άντρας μιμείται τον «Γενάρη» (vids)

Δειτε το βίντεο


Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Η Τατιάνα μπροστά σε τρία… μέτωπα!
Τατουάζ: Ο «εφιάλτης» για την Τατιάνα επιστρέφει! – Το κύκλωμα σωματεμπορίας ζει και βασιλεύει!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Νότα Μία… Βραδιάτικα: Όλη η εκπομπή με τους αστέρες του Τατουάζ (video)
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ: Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη για την Ελένη; – Θα το πει άραγε στον Ορφέα;
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Τατουάζ – Τατιάνα σε Τόνυ: «Είσαι όσα δεν πρέπει να θέλω»! (video)
Τατουάζ – Ορφέας: «Πρέπει να προλάβω τον Γενάρη»! (video)
Τατουάζ – Θεοχάρης: «Αγάπη ή έρωτας; Πρέπει να διαλέξω…»! (video)
Τατουάζ: Θα χαμογελάσει επιτέλους η Αφρόδίτη; – Είναι ο Γρηγόρης το άλλο μισό της;
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY