Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Με αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού – Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 12:50

«Με αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού – Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 12:50

Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη «Νηστεία» ενόψει του Πάσχα. Η νηστεία αποτελεί εκτός των άλλων και μια ευκαιρία για αποτοξίνωση του οργανισμού με σημαντικά οφέλη.

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων παρουσιάζει την «Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων». Πρόκειται για έναν σύλλογο ασθενών που στοχεύει στην στήριξη αυτών και των οικογενειών τους.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Παιδί και Οικογένεια». Η οργάνωση έχει δημιουργήσει τις «Φωλιές» αλληλεγγύης με σκοπό να προσφέρει στήριξη στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το παγκόσμιο σχολικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» που υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων». Πρόκειται για ένα δωρεάν σχολικό πρόγραμμα που καλεί μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου να δημιουργήσουν έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη δράση «Πρότυπη Παιδική Χαρά για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες» του Συλλόγου «Αμυμώνη». Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Act4Greece» ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία αυτού του ειδικού χώρου απασχόλησης, προσβάσιμου σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY