Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Ο μεγάλος τελικός – Κυριακή 30 Ιουλίου

Δήλωσαν συμμετοχή 4.500 υποψήφιοι, 500 άτομα πέρασαν από audition, 50 επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν για μια θέση στην 20αδα!

MasterChef: Ο μεγάλος τελικός – Κυριακή 30 Ιουλίου

Δήλωσαν συμμετοχή 4.500 υποψήφιοι, 500 άτομα πέρασαν από audition, 50 επιλέχθηκαν να διαγωνιστούν για μια θέση στην 20αδα!

Η πορεία για την αναζήτηση του επόμενου Έλληνα MasterChef, ήταν πολύ δύσκολη για τους 20 καλύτερους.

Μόνο δύο κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του διαγωνισμού για 3 ολόκληρους μήνες!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκριναν τις προσπάθειες, τις γνώσεις, τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Αξιολόγησαν, κατεύθυναν, συμβούλευσαν, μοιράστηκαν μυστικά και πλέον όλοι βρίσκονται στην τελική ευθεία!

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, οι 2 καλύτεροι συγκρούονται σε έναν συγκλονιστικό τελικό!

Τρεις εξοντωτικές δοκιμασίες θα κρίνουν τον νικητή, θα κρίνουν τον επόμενο MasterChef, που θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Στην τελική δοκιμασία, οι τρεις κορυφαίοι Έλληνες σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχονται έναν από τους διασημότερους κριτές MasterChef σε όλο τον κόσμο, τον πολυβραβευμένο σεφ, με ελληνική και κυπριακή καταγωγή, George Calombaris.

Ο  George Calombaris έρχεται από το MasterChef Αυστραλίας και υπογράφει την τρίτη και δυσκολότερη συνταγή, που θα κληθούν να αντιγράψουν οι δύο υποψήφιοι για τον τίτλο του MasterChef και η αναμέτρηση απογειώνεται!

Ο 38χρoνος George Calombaris είναι ένας από τους τρεις κριτές-παρουσιαστές του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef Australia, ο οποίος κατάκτησε το τηλεοπτικό κοινό με το μοναδικό του στυλ και τις εξαιρετικές του ιδέες και γνώσεις. Είναι ιδιαίτερα γνωστός και δημοφιλής στην Αυστραλία και έχει κερδίσει πολλά βραβεία και το σεβασμό από τους λάτρεις της μαγειρικής στη χώρα του  αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένος από δύο υπέροχες μαγείρισσες, τη μαμά και τη γιαγιά του, που του δίδαξαν τη χαρά και την ικανοποίηση του να βλέπεις άλλους να απολαμβάνουν ένα υπέροχο φαγητό, ο George ήξερε από πολύ μικρός ότι η μαγειρική είναι το στοιχείο του και ξεκίνησε να δουλεύει σε εστιατόρια χαρίζοντας αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Το 2003 επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στο Διεθνές Γαστρονομικό Διαγωνισμό Bocuse D’ Or International Culinary Grand Prix στη Λυών, πετυχαίνοντας την καλύτερη βαθμολογία, που πέτυχε ποτέ Αυστραλός μάγειρας.

Το 2006 βραβεύθηκε ως ο καλύτερος σεφ της χρονιάς και το εστιατόριό του βραβεύθηκε ως το καλύτερο νέο εστιατόριο της χρονιάς.

Έχει επίσης αναδειχθεί ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Αυστραλία ενώ έχει εκδώσει 7 βιβλία μαγειρικής.

Λατρεύει την Ελλάδα και θεωρεί πως το να είσαι Έλληνας είναι στάση ζωής, όχι απλά μια εθνικότητα. Δηλώνει Αυστραλός με ελληνική καρδιά και οι αγαπημένες του λέξεις – αρχές, σύμφωνα με τις οποίες προσπαθεί καθημερινά να ζει, είναι φιλότιμο, κέφι, μεράκι.

Που θα κριθεί το αποτέλεσμα των δοκιμασιών και ποιος θα είναι ο επόμενος  Έλληνας MasterChef

Δείτε το trailer

 Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη
Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας
Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα
Παραγωγή : Green Pixel Productions

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY