Την φετινή τηλεοπτική σεζόν παρακολοθούμε τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό You, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φετινή τους συνεργασία, αλλά και την πρόταση που απέρριψε ο γνωστός ηθοποιός, για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.

«Υπήρχε μια πρόταση από τον Βασίλη Θωμόπουλο, που είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης που συμμετέχω “όταν σβήνουν τα φώτα”, να παίξω στο σήριαλ “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”. Έπρεπε να αποφασίσω, λοιπόν, αν θα είμαι στην σειρά και στο θέατρο ή αν θα ήμουν μαζί με την Κατερίνα και στο θέατρο, οπότε επέλεξα να είμαι μαζί με την Κατερίνα στη “Στη Φωλιά των Κου Κου”» δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Κρατερός, για το ρόλο που αρνήθηκε στο σήριαλ «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» και συμπλήρωσε: «Μου έχει λείψει όμως τώρα που έγινε η πρεμιέρα μας να κάνω guest σε ένα σίριαλ. Πριν δεν μου έβγαιναν οι ώρες, εάν το έκανα θα ήμουν ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο, από το οποίο έχω περάσει αρκετές φορές απέξω ξώφαλτσα και λέω να μην μπω μέσα γιατί περνάνε και τα χρόνια και μεγαλώνουμε…».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός,  δεν δίστασε να τονίσει, πως σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντα της υποκριτικής, με την συμμετοχή του σε τηλεοπτικό σήριαλ. «Η Κατερίνα είναι παρουσιάστρια, αυτή είναι η δουλεία της. Θα μπορούσε να είναι μόνη της φέτος, απλώς η συγκεκριμένη πρόταση από το Star ήταν να κάνουμε εκπομπή μαζί. Είναι μεγάλη επιτυχία να σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πολλά καινούργια πράγματα μαζί, έχω μάθει πάρα πολλά, αλλά κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη μου» δήλωσε ο Κρατερός.

Τέλος, η Κατερίνα, μίλησε για τον σύζυγο της και σχολίασε, τον ίδιο, στο ρόλο του παρουσιαστή. «Ήμουν βέβαιη από την πρώτη στιγμή, μέρα με την ημέρα ότι θα γινόταν όλο και καλύτερος ως παρουσιαστής» ανέφερε, η γνωστή παρουσιάστρια.

peoplegreece.com