Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην ίδια της την εκπομπή το πρωί της Παρασκευής.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην ίδια της την εκπομπή το πρωί της Παρασκευής. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης ανέλαβε χρέη παρουσιαστή κάνοντας μια αναδρομή στην τηλεοπτική πορεία της Κατερίνας Καινούργιου. Η ίδια έδωσε απαντήσεις τόσο για επαγγελματικά της βήματα αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο, όσο και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τι έχει συμβεί ανάμεσα τους!

«Εγώ την Κωνσταντίνα την γνωρίζω χρόνια. Αρκετά. Και πριν γίνει παρουσιάστρια στον Alpha. Γιατί δούλευε σαν μοντέλο. Μου ήταν πολύ συμπαθής. Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι και ευγενικό. Όταν άρχισε να αποκτά εξουσία και καταλαβαίνεις τη στιγμή την οποία λέω, άρχισε να αλλάζει λίγο η συμπεριφορά της. Να αποκτά εξουσία εξαιτίας της πολύ καλής σχέσης που είχε με τη διοίκηση.

Για μένα οι άνθρωποι που έχουν και φιλικές σχέσεις με διοικήσεις, καναλάρχες κλπ πρέπει να είναι ακόμα πιο ταπεινοί. Αυτή είναι η άποψη μου. Γιατί έχω δει ανθρώπους που έχουν κολλητιλίκια με καναλάρχες και είναι οι πιο cool και οι πιο ταπεινοί. Και η Αννίτα Πάνια ήταν πάρα πολύ καλή φίλη με τον κ. Κοντομηνά και η κοπέλα είναι ο πιο απλός άνθρωπος που υπάρχει.

Υπήρχαν κάποια θέματα που με ενόχλησαν στην πορεία, μιας και είπε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν εγώ έφυγα από τον Alpha, ότι «εγώ την Κατερίνα δεν την ήξερα, τη γνώρισα μέσα από τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο». Τον πρώην σύντροφο μου, που αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ενώ είχαμε κάνει και φιλική παρέα.

Εντάξει, τελείωσε αυτό, καταλαβαίνω ότι φέτος άλλαξε. Κατάλαβε ότι ίσως αρχίζει και χάνει όλο αυτό που είχε και άρχισε να είναι πιο φιλική. Ξανακολούθησε η μία την άλλη στα social media. Μιλήσαμε και έξω ήταν πιο γλυκιά. Μου έχει μεταφερθεί από αρκετό κόσμο, ότι αρκετές φορές ενοχλείται από αυτά που μπορεί να λέμε στην εκπομπή, το ρεπορτάζ μας, χωρίς ποτέ όμως να πούμε κάτι αρνητικό για την ίδια ως υπόσταση. Να πούμε ότι πολλές φορές το ρεπορτάζ μας το έδινε ο ίδιος ο Alpha. Παίρναμε τηλέφωνο και μας έλεγαν «ναι η Κωνσταντίνα θα φύγει».

Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχετε τρελαθεί; Για ποιο λόγο να της μιλήσω»;

Από εκεί και πέρα όπως στην παρούσα φάση καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δεινή θέση κι εγώ δεν εύχομαι για κανέναν άνθρωπο να μείνει χωρίς δουλειά. Είναι ένα κορίτσι που κυνηγάει τα όνειρά της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ρωτήθηκε και για το αν βλέπει να έχει τηλεοπτικό μέλλον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε στο βίντεο την απάντηση της:

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY