Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι Συμμαθητές: Απόψε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς!

Δευτέρα 24/7/17 έως Παρασκευή 28/7/17, στις 20:00

Οι Συμμαθητές: Απόψε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς!

Δευτέρα 24/7/17 έως Παρασκευή 28/7/17, στις 20:00

Επεισόδια 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165

Η Μαριλένα έχει ζωγραφίσει ένα πρόσωπο στο καβαλέτο που πήρε απ’ το σπίτι της: το πρόσωπο του Ανδρέα, του οποίου η εικόνα την βασανίζει παρότι ακόμα δεν θυμάται ποιος είναι. Ο Τζωρτζ προσπαθεί να πείσει την Αλίκη ότι έχει αλλάξει, με την βοήθεια του γιου τους, του Αλέξανδρου και της ζητάει να ξαναενώσουν τις ζωές τους. Η Κρίστη επισκέπτεται τον Φραγκίσκο, ενώ ο Ανδρέας προτείνει στην Αιμιλία να πιούνε ένα ποτό μαζί, τώρα που αυτός ξέρει όλη την αλήθεια για το ατύχημα της Μαριλένας. Η Αλίκη ψάχνει τρόπο να γλιτώσει τα χρήματά της από τον άνδρα της, ενώ η Τατιάνα εξομολογείται στην Τάρα έναν μεγάλο της φόβο. Η Αλίκη βλέπει τον πίνακα με τον Ανδρέα που έχει ζωγραφίσει η Μαριλένα…

Ο Ανδρέας με την Κρίστη και τον Ηρακλή πηγαίνουν βόλτα στο πάρκο σκύλων, ο Αλέξανδρος έχει μία διαφωνία με τον πατέρα του και φεύγει απογοητευμένος και ο Φραγκίσκος δίνει το προσκλητήριο του γάμου του στον Μιχάλη. Η Αλίκη αποφασίζει να μοιραστεί με κάποιον ότι η Μαριλένα είναι ζωντανή, ενώ ετοιμάζεται να εισάγει την Κούλντογκ στο χρηματιστήριο συγκαλώντας διοικητικό συμβούλιο. Στο μπαρ τα παιδιά βρίσκονται σε αναζήτηση νέου μπάρμαν, η Τατιάνα πιστεύει ότι ο Παύλος την απατάει και ο Ανδρέας της ζητάει να συμμαχήσουν απέναντι στην Αλίκη. Ο Τζωρτζ δίνει ένα τελεσίγραφο στην Αλίκη έπειτα από την συνάντησή του με τον Ηρακλή, ενώ η Μαριλένα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Δημήτρης ανησυχεί μετά την επιθυμία της Μαριλένας να κρατήσει τον Αλέξανδρο στην ζωή της. Η Κρίστη θέλει να πάει στον γάμο του Φραγκίσκου και της Αιμιλίας,

Ο Άρης προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του για την Σοφία και ο Δημήτρης γυρίζοντας σπίτι θα βρει την Μαριλένα να περιεργάζεται το πορτραίτο του άντρα που ζωγράφισε. Ο Ανδρέας δέχεται πιέσεις από την Μπουενοτέλ για να κάνουν ένα ραντεβού, η Τάρα κι η Τατιάνα προσπαθούν να συνέλθουν έπειτα από τις αποκαλύψεις της Αλίκης και ο Φραγκίσκος με την Αιμιλία ετοιμάζονται για τον γάμο. O Τζώρτζ έχει κάποια σχέδια για τον Αλέξανδρο και του ζητάει να τα κρατήσει κρυφά από την Αλίκη, ο Ανδρέας στέλνει μήνυμα στην Αιμιλία να πάνε για ποτό και ο Βαγγέλης με τον Άρη υποδέχονται τον καινούργιο μπάρμαν λίγο πριν φύγουν για Λούσιο. Ο Ανδρέας είναι με τον Άρη στο ραντεβού με την Παπαστεργίου που τους πιέζει να πουλήσουν το οικόπεδο. Ο Τζωρτζ καθοδηγεί τον Αλέξανδρο να αφήσει την Γκέλυ προκειμένου να κοιτάξει το δικό του μέλλον, ενώ η Μαριλένα ζητάει να ξαναπάει στο σπίτι της και να μάθει για το παρελθόν της.

Η Αιμιλία δέχεται να πάει για ποτό με τον Ανδρέα και η Τάρα αποφασίζει να βρει τον Σάκη, τον αστυνομικό. Η Αλίκη έχει μία έντονη συζήτηση με τον Τζώρτζ και ο Αλέξανδρος με τον Ηρακλή σπεύδουν να την υπερασπιστούν. Η Αιμιλία ζητάει από τον Ανδρέα να την διεκδικήσει αν την θέλει, ο Ηρακλής ανακοινώνει στον Ισίδωρο και την Ντίνα ότι είναι επίσημα ζευγάρι με την Αλίκη και η Τατιάνα έχει αγχωθεί για την απιστία της στον Παύλο. Η Αλίκη μαθαίνει πως ο Τζώρτζ πήρε τις καταθέσεις του Αλέξανδρου και φοβάται πως αν ο Ανδρέας δεν δεχτεί την προσφορά της Μπουενοτέλ θα μείνει χωρίς χρήματα. Η Τάρα ζητάει βοήθεια από τον Φρίντομ για να χαλάσουν τον γάμο του Φραγκίσκου και της Αιμιλίας και η Μαριλένα τηλεφωνεί στην Αλίκη προκειμένου να περάσει από το σπίτι της για να διορθώσει τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο.

Η Ντόρα ανακοινώνει δυσάρεστα νέα στον Ανδρέα για την χρηματοδότηση του οικοπέδου, ο Δημήτρης ανησυχεί για το ενδιαφέρον της Μαριλένας για το παρελθόν της και η Τάρα έχει πει σε όλη την παρέα ότι η Τατιάνα απάτησε τον Παύλο. Ο Ισίδωρος συναντάει την Αιμιλία, ο Ανδρέας καταλαβαίνει ποιος βρίσκεται πίσω από την Μπουενοτέλ και ο Φραγκίσκος συναντιέται με την Κρίστη στο μπαρ. Η Μαριλένα έρχεται αντιμέτωπη την Σεσίλια και τον Γιώργο, ο Μιχάλης φεύγει βιαστικά έχοντας δει την Κρίστη και τον Φραγκίσκο μαζί κι ο Ανδρέας ζητάει εξηγήσεις από την Αλίκη για τις αφίσες με την Μαριλένα. Ο Άρης κι η Μπέτυ γυρίζουν από την εκδρομή που δεν ήταν όπως την περίμεναν, ο Ισίδωρος ετοιμάζεται για γύρισμα και ο Μιχάλης με τον Φραγκίσκο φτάνουν στα άκρα. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν με την Μαριλένα, ο Μιχάλης θα μείνει εκτός δουλειάς για κάποιο διάστημα μετά τον καβγά του με τον Φραγκίσκο και η Μαριλένα πρέπει να αποφασίσει αν θα συναντήσει τον Ανδρέα ή όχι.

Η Ντίνα θα βρεθεί με σπασμένο πόδι, ο Ισίδωρος χωρίς εκπομπή ενώ ο Ανδρέας ζητάει την διεύθυνση της Μαριλένας από την Αλίκη. Η Αλίκη αρνείται να δώσει στον Ανδρέα την διεύθυνση της Μαριλένας, όμως εκείνος έχει ένα σχέδιο και έτσι θα συναντήσει επιτέλους την Μαριλένα, όμως δεν είναι η συνάντηση που περίμενε. Η Κρίστη μαθαίνει ποια πραγματικά είναι η Άγρια Ορχιδέα και αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα. Η Μπέτυ ζητάει από τον Άρη να της εξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά που έχει τον τελευταίο καιρό. Η Σοφία ζητάει συμβουλές από την Κρίστη την ώρα που εκείνη πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Φραγκίσκο και τον γάμο του και η Αλίκη ζητάει βοήθεια από τον Γιώργο, την Σεσίλια και τον Αλέξανδρο για να πουν στον Άρη για την Μαριλένα. Ο Ισίδωρος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Μαριλένα είναι ζωντανή, ο Δημήτρης ανησυχεί μήπως χάσει την Μαριλένα.

Ο Ανδρέας παίρνει στα χέρια του το δαχτυλίδι της Μαριλένας από την Αλίκη, η Μαριλένα και ο Δημήτρης ζούνε τον έpωτά τους ενώ η Κρίστη αναλαμβάνει δράση στον γάμο του Φραγκίσκου. Ο Άρης αποκαλύπτει στην Σοφία ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για εκείνη. Οι σχέσεις του Αλέξανδρου και της Αλίκης είναι ακόμα σε τεταμένο σχοινί, ο Ηρακλής ζητάει να συναντήσει τον Αλέξανδρο και η Μπέτυ έχει τσαντιστεί με τον Άρη που είναι εξαφανισμένος. Η Μαριλένα έχοντας αρνηθεί να πάρει το δαχτυλίδι προσπαθεί ευγενικά να διώξει τον Ανδρέα, αλλά εκείνος βλέπει το καβαλέτο και ζητάει να δει τι έχει ζωγραφίσει. Και πάνω που όλες οι ελπίδες του είχαν χαθεί, ο πίνακας της Μαριλένας του δίνει ξανά δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια να την κατακτήσει. Ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με τον θυμό του Νικόλα για το παρελθόν της Σοφίας και του Άρη, ενώ η Τατιάνα μαθαίνει πως η Μαριλένα ζει. Η Μαριλένα δέχεται να συναντήσει τις φίλες της από το παρελθόν, αλλά ο Δημήτρης εκφράζει τις αντιρρήσεις του.

Ο Ανδρέας και ο Φρίντομ – στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο να ξανακερδίσουν τη Μαριλένα – βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της κασέτας. Ο Φραγκίσκος πηγαίνει απρόσκλητος στην Κρίστη, την ώρα που ο Δημήτρης βγάζει άδειες γάμου για εκείνον και την Μαριλένα και ο Ανδρέας λέει στον Άρη την αλήθεια για τη Μαριλένα. Ο Δημήτρης έχει συνεχώς ανασφάλεια για την σχέση του με την Μαριλένα, ενώ η Μαριλένα ζητάει την πολύτιμη βοήθεια της Αλίκης για ένα γυναικείο θέμα. Ο Νικόλας φοβάται πως κάτι συμβαίνει με την Σοφία και τον Άρη, η Τάρα και η Τατιάνα πηγαίνουν επίσκεψη στην Μαριλένα και ο Άρης ζητάει να δει την Μαριλένα άμεσα. Η Μαριλένα βάζει να ακούσει την κασέτα του Ανδρέα και ο Φραγκίσκος επισκέπτεται την Κρίστη. Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στη Μαριλένα την ύπαρξη του Άρη, πράγμα που την φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη.

Ο Ανδρέας πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα πουλήσει το πάρκο σκύλων στην εταιρεία με τα ξενοδοχεία την ίδια ώρα που η Μαριλένα πολεμάει να θυμηθεί το παρελθόν της, ενώ ο γάμος της με τον Δημήτρη προχωράει ολοταχώς. Η Μαριλένα θα διαλέξει τον Δημήτρη που την κάνει ευτυχισμένη τώρα ή τον άγνωστο Ανδρέα, που κάτι της θυμίζει απ’ το παρελθόν; Ο Άρης θα διαλέξει την συντροφική αγάπη που μοιράστηκε με την Μπέτυ ή τον πρώτο έpωτα που τον σημάδεψε όταν γνώρισε τη Σοφία; Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός πατέρας του Φρίντομ; Θα μείνει η Τατιάνα στην Ελλάδα ή θα καταφέρει να γυρίσει στον άντρα της; Θα καταφέρουν η Αλίκη κι ο Ηρακλής να είναι μαζί, την ώρα που όλος ο κόσμος διαλύεται γύρω τους; Υπάρχουν τελικά έpωτες που μπορούν να νικήσουν ΟΛΑ τα εμπόδια; Ή μήπως μερικές φορές, ακόμα κι οι μεγάλοι έpωτες νικιούνται;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY