Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι Συμμαθητές: Η Μαριλένα «συναντά» τον Ανδρέα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Οι Συμμαθητές: Η Μαριλένα «συναντά» τον Ανδρέα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 146 – 155

Ο Δημήτρης βλέπει τις αφίσες που έχει αναρτήσει η Αλίκη ψάχνοντας την Μαριλένα. Η Κρίστη επισκέπτεται τον Φραγκίσκο στο εργαστήριό του, αλλά τον πετυχαίνει μαζί με την Αιμιλία. Η Σεσίλια με τον Γιώργο κάνουν μια επαγγελματική πρόταση στην Αλίκη, που θέλει να επενδύσει κάπου τα χρήματά της. Ο Ηρακλής πρέπει να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αλίκη, την στιγμή που ο Αλέξανδρος επιστρέφει απρόσμενα από Θεσσαλονική και κινδυνεύουν να πιαστούν.

Μόνο η Αλίκη κι ο Ανδρέας πιστεύουν πια ότι η Μαριλένα μπορεί να είναι ζωντανή και η Αλίκη συναντά έναν άγνωστο άνδρα που ίσως έχει πληροφορίες για την Μαριλένα. Η Αιμιλία κάνει στον Ανδρέα μια αποκάλυψη που τον εκπλήσσει σχετικά με το λεύκωμα και τον σχολικό έρωτα με τον Φραγκίσκο. Ο Άρης και η Σοφία ακόμα δεν έχουν πει την αλήθεια στους υπόλοιπους για την γνωριμία τους, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να διώξει την Ηρώ από το σπίτι για να κερδίσει την συγχώρεση της Σοφίας. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τον Φραγκίσκο για να ζητήσει την βοήθειά του και ο Φρίντομ ανακαλύπτει το όνομα του «μάλλον» πατέρα του…

Ο Ανδρέας βρίσκει μια περίεργη ταμπέλα τοποθετημένη στο οικόπεδό του, την ίδια στιγμή που η Αλίκη βρίσκεται επιτέλους απέναντι στην Μαριλένα. Αλλά είναι η Μαριλένα; Ή μια γυναίκα που της μοιάζει; Ο Αλέξανδρος είναι ενθουσιασμένος που ο πατέρας του επιστρέφει στην Ελλάδα για τον γάμο του με την Γκέλυ, εκείνη όμως δεν είναι και τόσο σίγουρη ότι ο πατέρας του θα εγκρίνει τον γάμο τους. Ο Φραγκίσκος κάνει μια σημαντική πρόταση στην Αιμιλία, ενώ και ο Μιχάλης κάνει μια πρόταση στην Κρίστη.

Ο Ανδρέας βρίσκει σύμμαχο την Τάρα στην πεποίθησή του ότι η Μαριλένα είναι ζωντανή και οι ελπίδες του αναπτερώνονται, την ίδια ώρα που η Αλίκη φέρνει την Μαριλένα και τον Δημήτρη να μείνουν στο παλιό της σπίτι. Η Γκέλυ προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο, που επιμένει, να μην πάει μαζί της στην ανάκριση γιατί είναι επικίνδυνο να συλληφθεί και ζητάει και την βοήθεια της Αλίκης.

Ο Ανδρέας είναι σίγουρος ότι βλέπει στο δρόμο τη Μαριλένα και όλοι πιστεύουν ότι έχει τρελαθεί πια τελείως. Ο Άρης έχει ανακαλύψει ότι η ταμπέλα στο οικόπεδο του μπαμπά του ανήκει σε μια εταιρία ξενοδοχείων. Η Κρίστη έχει βρει όλα τα στοιχεία του «μάλλον» πατέρα του Φρίντομ, του Αγαμέμνονα Νανούρη, την ίδια στιγμή που ο Μιχάλης βλέπει στο κινητό της το μήνυμα που της έστειλε ο Φραγκίσκος. Ο Δημήτρης ανησυχεί μήπως χάσει την Μαργαρίτα του (Μαριλένα), ενώ η Αλίκη προσπαθεί να κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον γιο της τον Αλέξανδρο και η Ηρώ προσπαθεί να ξαναμπεί στην παρέα των παιδιών. Η Τατιάνα επισκέπτεται τον Ανδρέα παρέα με την Τάρα, για να του εξομολογηθεί όλη την αλήθεια για το ατύχημα…

Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος ακόμα από την αποκάλυψη της Τατιάνας, επιτέλους προλαβαίνει να σηκώσει την κλήση του άγνωστου αριθμού από Γερμανία που τον καλεί τόσον καιρό και δέχεται μια ακόμα έκπληξη. Ο Φραγκίσκος που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κρίστη δεν απαντάει στο μήνυμά του, αποφασίζει να την πάρει τηλέφωνο, την στιγμή που ο Ανδρέας εξομολογείται στην Κρίστη και τον Φρίντομ αυτά που έμαθε από την Τατιάνα. Η Μαριλένα κι ο Δημήτρης επισκέπτονται μαζί με την Αλίκη το σπίτι της Μαριλένας και η Αλίκη ελπίζει ότι η Μαριλένα μπορεί να θυμηθεί. Η Μπέτυ προτείνει στον Άρη να πάνε για ράφτινγκ μαζί με τον Νικόλα και την Σοφία, ο Γιώργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Σεσίλια να αρνηθεί να δουλέψει στην Κούλντογκ, ενώ ο Φρίντομ πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει τηλέφωνο τον «μάλλον» πατέρα του, Αγαμέμνονα Νανούρη.

Ο Ανδρέας μαθαίνει από την Τάρα ολόκληρη την αλήθεια για το ποιες κρύβονται πίσω από το ατύχημα της Μαριλένας και αποφασίζει να συναντήσει την Αλίκη, αλλά έχει και το ραντεβού με τους Γερμανούς. Ο Άρης εξομολογείται στον Βαγγέλη ότι έχει μάλλον ακόμα αισθήματα για την Σοφία. Η Αιμιλία, αποφασισμένη πια, κάνει μια σοβαρή πρόταση στον Φραγκίσκο. Η Μαριλένα ζητάει από τον Δημήτρη να ξαναπάνε στο σπίτι που τους είχε πάει η θεία της, στο σπίτι που μεγάλωσε…

Ο Τζωρτζ Ρεμούνδος, ο άντρας της Αλίκης, επιστρέφει στην Ελλάδα και συναντάει κατά τύχη την Μαριλένα, ενώ η Αλίκη ανακοινώνει τα νέα από την ανάκριση της Γκέλυς στους τρομοκρατημένους γονείς της. Ο Αλέξανδρος ψάχνει να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει την αγαπημένη του Γκέλυ και η Αιμιλία ανακοινώνει τον γάμο της με τον Φραγκίσκο στην Τατιάνα και την έκπληκτη Κρίστη, ενώ ο Ανδρέας αντιμετωπίζει την Αλίκη για πρώτη φορά μετά από τις αλήθειες που έμαθε για το ατύχημα της Μαριλένας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY