Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Οι καλεσμένοι που θα καθίσουν στον καναπέ του «DOT» αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται την Ευγενία Μανωλίδου.

Οι καλεσμένοι που θα καθίσουν στον καναπέ του «DOT» αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται την Ευγενία Μανωλίδου. Η μαέστρος αποκαλύπτει για ποια πράγματα μετάνιωσε στη ζωή της ενώ μοιράζεται μαζί μας στοιχεία της οικογενειακής της ζωής.

Με τη life coach, Μάρεα Λαουτάρη μιλάμε για το φλερτ στα social media ενώ ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει χανιώτικο μπουρέκι και σπαγγέτι ολικής άλεσης με κοτόπουλο. Χορεύουμε στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκουμε την ιδανική κρέμα ημέρας για τις ώριμες επιδερμίδες και σχολιάζουμε τα μαλλιά των πρωταγωνιστριών στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που αλλάζουν από πλάνο σε πλάνο.

Την Κυριακή στον καναπέ του «DOT» κάθεται ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου και η ηθοποιός  Μάγδα Πένσου.  Η Νάνσυ και ο Θανάσης γίνονται σύμβουλοι γάμου για το ζευγάρι που ξεκαθαρίζει on camera αν χώρισε ή όχι.

Ο Γιώργος Πανόπουλος μιλάει για τον Κρόνο που μπαίνει στη ζωή μας και εξηγεί πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μηλόπιτα με αλμυρή καραμέλα. Ακούμε τις πραγματικές ιστορίες, που κρύβονται πίσω από τα εξώφυλλα των ελλήνων σταρ, βρίσκουμε τα καλύτερα tips αντιγήρανσης, δίνουμε πανεύκολες DIY ιδέες και μοιράζουμε ευχοστολίδια για να βοηθήσουμε τα παιδιά σε ανάγκη.

Dot.
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY