Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Γοητευμένη» η Δούκισσα Νομικού από τον Ανδρέα Γεωργίου (pics)

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η Δούκισσα Νομικού για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «Όλα Ξεκόλλα» του ΑΝΤ1.

«Γοητευμένη» η Δούκισσα Νομικού από τον Ανδρέα Γεωργίου (pics)

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η Δούκισσα Νομικού για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «Όλα Ξεκόλλα» του ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια έγραψε ένα κείμενο στη στήλη που διατηρεί στο queen.gr με «τίτλο ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».\r\n\r\nΑναλυτικά το κείμενο\r\n\r\nΥπάρχουν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν και στο εξωτερικό και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι. Γιατί ναι, επιτέλους η νέα γενιά αποδεικνύει πως έχει πολλά να προσφέρει, όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός.\r\n\r\nΟ Ανδρέας Γεωργίου για παράδειγμα είναι ένας καλλιτέχνης που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Έχει το χάρισμα, έχει τη λάμψη, έχει την ψυχή. Και έχει φυσικά την αποδοχή του κόσμου και άρα την επιτυχία στο τσεπάκι του. Φαίνεται πως ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό που έχει γίνει με το Μπρούσκο. Ήταν χθες καλεσμένος στο ΟΛΑ ξεκόλλα με τον Θέμο Αναστασιάδη και μέσα σε όλα τα ωραία που είπαμε μας εξηγούσε σε πόσες χώρες παίζεται η συγκεκριμένη σειρά και έπαθα σοκ! Έχασα το μέτρημα. Πρέπει να ήταν καμιά πενηνταριά! Wow! Εξωφρενικός αριθμός, όπως εξωφρενικός είναι και ο αριθμός των πιστών φίλων του στο Instagram! 1,1 εκατομμύριο followers παρακαλώ!\r\nola andreas georgiou doukissa themos\r\nΕννοείται λοιπόν ότι του ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία και εννοείται ότι του ζήτησα να την ανεβάσει εκείνος ΚΑΙ να με ταγκάρει. Χεχεχε ;-p\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

It’s the best way to start your week! It’s her smile @dutchesss_ #olatvshow #themos #olaksekolla @ola_tvshow

\r\n

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Geo (@georgiou82) στις

\r\n\r\n

\r\n\r\nΠάντα επιτυχίες εύχομαι!\r\n\r\nΥ.Γ. : Κορίτσια, δεν κατάφερα να μάθω αν έχει σχέση αλλά μάλλον είναι ελεύθερος. Έχει ρίξει όλη του την προσοχή στη δουλειά! Οπότε βουρ! Γιατί είναι και ταλαντούχο παιδί και όμορφο αλλά πάνω από όλα καλό!\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο Αχιλλέας θέλει πίσω τη Μελίνα – Ο Παύλος παίρνει εκδίκηση από τον Πάτροκλο (trailer)\r\nΑνδρέας Γεωργίου: Το Μπρούσκο, το όνειρο του Περού και οι τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα εσπευσμένα στο νοσοκομείο! – Ο Πάτροκλος αποκαλύπτει τη σχέση Σήφη-Άλκηστης\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Η Αγάπη παραμένει ανένδοτη – Η κατάσταση της Μαρουσώς τρομάζει τον Φίλιππο\r\nΚοντά στην «εκλεκτή» για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου\r\nΑποκλειστικό – Φιόνα Γεωργιάδη: Το μήνυμα που στέλνει ο ρόλος της «Άλκηστης» στο Μπρούσκο\r\nΑποστόλης Τότσικας: «Αγριεύουν τα πράγματα στο Μπρούσκο»!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY