Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Goal Χωρίς Σύνορα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

Goal Χωρίς Σύνορα: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

– Το πλάνο του Μίχαελ Σκίμπε για να σταματήσει τους Βέλγους στην πιο δύσκολη αποστολή της Εθνικής Ομάδας στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσία. Σύνδεση με τις Βρυξέλλες και τον απεσταλμένο μας, Μανώλη Σφακάκη, για τα τελευταία νέα λίγες ώρες πριν τη σέντρα και όλο το ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

– Η 3η εποχή Λεμονή που άρχισε στον Ολυμπιακό και η βεβαιότητα για πρόσληψη ξένου προπονητή το καλοκαίρι.

– Τα σενάρια που μπορεί να φέρουν τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για το τελικό πλασάρισμα από το οποίο θα εξαρτηθεί ο αντίπαλός του ένα βήμα πριν το final-4 της Κωνσταντινούπολης.

– Τα εξωφρενικά ποσά που προσφέρουν οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ για Ντοναρούμα και Εμπαπέ, ο 30χρονος που ανακυρήχθηκε προπονητής της χρονιάς στη Bundesliga, η παραδοχή του Ναϊγκολάν πως είναι μανιώδης καπνιστής, το αντίο του Ποντόλσκι στην Εθνική Γερμανίας και πάρα πολλά γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από τους αγώνες της Παρασκευής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

– Το τελευταίο “αντίο” στον Τζέρι Κράουζε, τον τζένεραλ μάνατζερ που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη δυναστεία των Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, η πρωτοφανής κινητοποίηση τoυ FBI για την κλεμμένη φανέλα του Τομ Μπρέιντι από το Superbowl και ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που πριν από δύο χρόνια τεμάχισε τη σύζυγό του και τώρα έμεινε ελεύθερος και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα.

– Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media, θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 Μαρτίου  GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στις 13:00

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:00, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας στο Βέλγιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ από Ευρώπη και Νότια Αμερική. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τη Formula 1 και θέαμα από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY