Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γλυκές Αλχημείες: Μια εκπομπή με νηστίσιμες συνταγές

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια εκπομπή με νηστίσιμες συνταγές. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γλυκές Αλχημείες: Μια εκπομπή με νηστίσιμες συνταγές

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια εκπομπή με νηστίσιμες συνταγές. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου  στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μια ανάσα πριν από τη Σαρακοστή, οι Γλυκές Αλχημείες φέρνουν μια όαση απόλαυσης μέσα στο κλίμα εγκράτειας και κατάνυξης που πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει τις πιο δημιουργικές  νηστίσιμες συνταγές του, που όχι μόνο δεν υστερούν σε γεύση, αλλά υπερέχουν και σε ποιότητα και σε γλύκα! Πρωταγωνιστές είναι φυσικά ο χαλβάς και το ταχίνι, τα οποία θα δούμε σε τέσσερις εκδοχές: κρέμα με χαλβά και κραμπλ ταχινιού, εντυπωσιακή τούρτα σοκολάτας με ταχίνι και χαλβά, εύκολα και τραγανά μπισκότα με ταχίνι και σουσάμι, και άλειμμα με χαλβά και ταχίνι.

Η κρέμα με χαλβά και κραμπλ ταχινιού είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα γλύκισμα με πρωτότυπη γεύση και κομψή εμφάνιση, ακόμη και κατά την περίοδο της νηστείας. Το κραμπλ φτιάχνεται με ταχίνι και ίσα μέρη από σκόνη αμυγδάλου και αλεύρι, για έξτρα τραγανή και γλυκιά γεύση, ενώ η κρέμα χαλβά «κυκλοφορεί» και σε απλή και σε σοκολατένια μορφή, για να γίνει σίγουρα η αγαπημένη μας!

Σειρά έχει η τούρτα σοκολάτας με ταχίνι και χαλβά. Η βάση της περιέχει ελαφρύ και υγιεινό σησαμέλαιο, χυμό από φρέσκα πορτοκάλια για υπέροχο άρωμα, ενώ η κρέμα της φτιάχνεται με γάλα αμυγδάλου, μέλι και ταχίνι για λαχταριστή υφή και συγκλονιστική γεύση.

Για τη συνέχεια, τα πιο γρήγορα και εύκολα μπισκότα με ταχίνι! Τα πιο απλά υλικά, όπως αμύγδαλα σε σκόνη, μέλι και ταχίνι, εμπλουτίζονται  με τα υπέροχα αρώματα της κανέλας και του μοσχοκάρυδου και επικαλύπτονται με τραγανό σουσάμι, για ένα αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύετε ότι είναι νηστίσιμο!

Για το τέλος, η «εναλλακτική και σύγχρονη» συνταγή της ημέρας: ένα λαχταριστό άλειμμα που γλυκαίνει αμέσως την κάθε στιγμή, με χαλβά βανίλια, ταχίνι με πορτοκάλι και σησαμέλαιο.

Ποιος είπε ότι κατά τη διάρκεια της νηστείας δεν μπορούμε να απολαύσουμε γλυκές δημιουργίες και μικρούς, αθώους πειρασμούς;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY