Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Γλυκές Αλχημείες: η εποχή του παγωτού είναι επιτέλους κοντά μας!

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια  εκπομπή αφιερωμένη στο παγωτό, το Σάββατο 27 Μαΐου στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γλυκές Αλχημείες: η εποχή του παγωτού είναι επιτέλους κοντά μας!

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» σε μια  εκπομπή αφιερωμένη στο παγωτό, το Σάββατο 27 Μαΐου στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υδράργυρος συνεχίζει να ανεβαίνει και είναι πλέον φανερό: η εποχή του παγωτού είναι επιτέλους κοντά μας! Η γλυκιά και δροσερή του γεύση ήταν πάντα ο απόλυτος πειρασμός, γι’ αυτό και από μικροί όλοι μετρούσαμε πόσα παγωτά θα προλάβουμε να απολαύσουμε ως το τέλος του καλοκαιριού. Ευτυχώς, μεγαλώνοντας αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στην ποιότητα και να τα απολαμβάνουμε όλο το χρόνο! Έτσι, ο Στέλιος Παρλιάρος φέρνει αυτό το Σάββατο τρεις υπέροχες συνταγές που δίνουν άλλη διάσταση στο πολυαγαπημένο μας παγωτό: τερίνα με μπισκότα πτι μπερ, παγωτό banoffee και σάλτσα καραμέλας, τούρτα σοκολάτα παρφέ με παγωτό ξυλάκι, αλλά και ένα λαχταριστό επιδόρπιο με μπισκότο σοκολάτας, μπανάνες και παγωτό banoffee.

Για αρχή, μια εύκολη, πεντανόστιμη τερίνα. Δροσερή και πανάλαφρη αλλά πλούσια σε γεύση, περιέχει στρώσεις από μπισκότα πτι μπερ και υπέροχο παγωτό banoffee. Γαρνίρεται με φέτες μπανάνας και χειροποίητη σάλτσα καραμέλας, για ένα αποτέλεσμα… απλά εθιστικό!

Για τη συνέχεια, μια λαχταριστή και άκρως σοκολατένια τούρτα παρφέ με παγωτό ξυλάκι. Το σοκολατένιο παρφέ φτιάχνεται μόνο με πέντε υλικά, όμως η παρουσίασή του μέσα σε ένα πληθωρικό «στεφάνι» από ολόκληρα ξυλάκια παγωτό σίγουρα εντυπωσιάζει.

Για το τέλος, ένα υπέροχο ατομικό επιδόρπιο. Αφράτη βάση από σοκολατένιο μπισκότο, πλούσιο παγωτό banoffee και μπανάνες ψημένες στο φούρνο και αρωματισμένες με βανίλια, ζάχαρη, κανέλα και πορτοκάλι. Τίποτα καλύτερο για τις ζεστές ημέρες που ήρθαν για να μείνουν.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, οι «Γλυκές Αλχημείες» θα γεμίσουν με  ανεμελιά και δημιουργική απόλαυση!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY