Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Έντονη φημολογία για συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με μεγάλο κανάλι!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση!

Έντονη φημολογία για συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με μεγάλο κανάλι!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση! Ο παρουσιαστής βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε πηγή από το στενό περιβάλλον του, αλλά από την πλευρά του το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επιβεβαιώνει κάτι μέχρι στιγμής – προφανώς ώσπου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό του Αμαρουσίου, για να ξεκινήσει τις ζωντανές εκπομπές του με την έναρξη της νέας σεζόν, από τον Οκτώβριο. Μαζί του θα βρίσκεται, όπως πάντα, και ο αδελφός του και παραγωγός των εκπομπών του Κώστας Λαζόπουλος, ο οποίος επίσης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Alpha.

H νέα live εκπομπή του δαιμόνιου Λάκη θα έχει τον τίτλο «Αλ Μπατίρι Νιουζ», τίτλο που είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη δημοκρατία», στις 4 Ιουνίου.

«Αν επιστρέψει το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” θα επανέλθει ως “Αλ Μπατίρι Νιουζ” ή ως “Αλ Σιχτίρι Νιουζ”» είχε πει, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε εκδηλώσει και τη μεγάλη επιθυμία του για… αναβίωση των «Δέκα Μικρών Μήτσων». «Ναι, θα ήθελα να επανέλθω στην τηλεόραση με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY