Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου.

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου. Σπουδαία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, μεγάλες αναμετρήσεις στην Basket League, φουλ δράση στη Football League αλλά και στη Γ’ Εθνική.

Άκουσέ τα όλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Όλα τα γκολ, όλες οι αντιδράσεις, το ρεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και σχόλια, επικοινωνία πάντα με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου. Και φυσικά όλα τα στοιχεία από τα σπουδαία ματς των ξένων πρωταθλημάτων. Οι μάχες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και όχι μόνο περνούν από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ακούστε live το Σάββατο στις 19:30 την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία στην έδρα της εξαιρετικής φέτος Ξάνθης. Τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 15:00 αλλά και τις δύσκολες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στις 17:15 και του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκης» στις 19:30.

Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 για να ζήσετε live και ένα σπουδαίο ντέρμπι της basket league. Τo Σάββατο στις 17:00 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν τις πρώτες αναμετρήσεις και των δύο αντιπάλων στο Τσάμπιονς Λιγκ της Φίμπα.

Κι όταν το διήμερο γίνεται τριήμερο η επιλογή είναι πάλι ΣΠΟΡ FM 94,6. Μείνετε συντονισμένοι και την Καθαρά Δευτέρα στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο για να μη χάσετε ούτε φάση από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό στη Ρόδο στις 16:00 και του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα στις 17:30!

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση άκουσέ την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY