Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)

Έτοιμη να προκαλέσει αναστάτωση στο Μπρούσκο ως «Δανάη» δηλώνει η Έλενα Λιασίδου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο alterinfo.gr μετά την αποκάλυψη πως θα συμμετάσχει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)

Έτοιμη να προκαλέσει αναστάτωση στο Μπρούσκο ως «Δανάη» δηλώνει η Έλενα Λιασίδου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο alterinfo.gr μετά την αποκάλυψη πως θα συμμετάσχει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Η Κύπρια ηθοποιός που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της στο «Όνειρο ήταν» αλλά και το «Ρουά Ματ», μίλησε για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου.

Η Έλενα Λιασίδου αποκάλυψε πως η «Δανάη» θα αναστατώσει τη ζωή του «Αχιλλέα», καθώς θα γίνει καθηγήτρια αγγλικών των παιδιών του με την «Μελίνα» (Ελένη Βαΐτσου).

Από εκεί και πέρα, η 32χρονη ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συντελεστές του Μπρούσκο, ενώ αναφέρθηκε στα μυστικά που έκαναν τη σειρά να αγαπηθεί στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Έλενα Λιασίδου στο alterinfo.gr

Μετά το «Σε φόντο κόκκινο» και το «Ρουά Ματ» ήρθε ξανά η στιγμή να συνεργαστείς για τρίτη φορά με τον Ανδρέα Γεωργίου και δεύτερη με τον Κούλλη Νικολάου στο Μπρούσκο, πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Τα παιδιά έχουνε βρει το κλειδί της επιτυχίας και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να ξανασυνεργαστώ με τα παιδιά στο Μπρούσκο! Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο».

Από ό,τι μαθαίνουμε θα υποδυθείς τη «Δανάη». Τι να περιμένουμε από το ρόλο σου στη σειρά;

«Η Δανάη είναι παιδαγωγός, καθηγήτρια Αγγλικών συγκεκριμένα. Θα την προσλάβει ο Αχιλλέας και η Μελίνα Ματθαίου για να κάνει μάθημα στα κορίτσια τους. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!».

Διαβάσαμε ότι θα αναστατώσεις με κάποιον τρόπο τις ζωές του «Αχιλλέα» (Ανδρέα Γεωργίου) και του «Διαμαντή» (Γιώργου Ζένιου), μπορείς να αποκαλύψεις κάτι στους χιλιάδες θαυμαστές του Μπρούσκο;

«Θα αναστατώσω σίγουρα την ζωή του Αχιλλέα, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο. Θέλω να κρατήσω την αγωνία!».

#mprousko4 #ahilleas #danae photo credits @fotis_rosi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Liasidou (@elenaliasidou) στις

Το Μπρούσκο έχει φτάσει να προβάλλεται σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ποιο πιστεύεις ότι είναι το μυστικό που έκανε τη σειρά να αγαπηθεί τόσο πολύ σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό;

«Πιστεύω πως η επιτυχία αυτή ήρθε από μια σειρά γεγονότων. Εξαιρετικό σενάριο, υπέροχοι ηθοποιοί και συνεργεία “πιστόλια”! Η επικοινωνία, η χημεία και το δόσιμο των ανθρώπων που δουλεύουν για τη σειρά αυτή είναι απίστευτη».

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τόσα πολλά για εσένα, θα ήθελες να περιγράψεις τον εαυτό σου στους τηλεθεατές – αναγνώστες που θα διαβάσουν τη συνέντευξη σου; Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά ως άνθρωπος;

«Είμαι απλά άνθρωπος. Με όλα τα καλά και τα κακά που φέρει αυτή η λέξη μαζί της. Βιώνω τα πάντα στο έπακρο. Τη χαρά, τη λύπη, τον ενθουσιασμό, τα νεύρα… Όλα μαζί! Και αυτό θέλω να μάθω και στο παιδί μου. Να εκφράζει τα συναισθήματά του ότι και να γίνει».

It’s that #sundaysun that makes me #smile ! #nofiltersneeded

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Liasidou (@elenaliasidou) στις

Πριν από κάποια χρόνια στο πλαίσιο μίας φιλανθρωπικής προσπάθειας για άπορες μητέρες, είχες μιλήσει για το πώς αισθάνεται μία γυναίκα που δεν μπορεί να προσφέρει τα βασικά στο παιδί της. Εσένα πόσο σε έχει αλλάξει η μητρότητα;

«Η μητρότητα είναι ευλογία! Ο ερχομός ενός παιδιού σε κάνει να αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου. Βλέπεις και διαβάζεις διαφορετικά τον κόσμο. Βάζεις τον ευατό σου πάντα δεύτερο, αφού προτεραιότητα πια έχει αυτό το πλάσμα που είναι η συνέχειά σου στον κόσμο. Τα παιδιά μας είναι ο τρόπος να αλλάξουμε τον κόσμο. Και πρώτο μέλημά μας είναι να μεγαλώσουμε και να δώσουμε στην κοινωνία καλούς και σωστούς άνθρωπους».

Πριν από καιρό, μέσα από τη συμμετοχή σου στο «Ρουά Ματ», είχες δηλώσει πως ο τότε κωμικός σου ρόλος (της Αλέξιας) αποτέλεσε πρόκληση. Τι κρατάς από εκείνον τον ρόλο;

«Από την Αλεξία κρατάω την ειλικρίνειά της. Κάποιες φορές γίνεται εκνευριστική η τόση ειλικρίνεια, όμως στο τέλος ο ειλικρινής δικαιώνεται. Ένας ειλικρινής άνθρωπος είναι πρώτα ειλικρινής με τον εαυτό τους και μετά με όλους τους υπόλοιπους»!

Αυτά κάνει η Αλεξία όταν περιμένει… #alexia #rouamat #ant1 #vscocam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Liasidou (@elenaliasidou) στις

Σε ένα επάγγελμα γεμάτο ρόλους – προκλήσεις, υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον και να το μοιραστείς με τους θαυμαστές σου;

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Απλά θα ήθελα να περάσω από όλο το φάσμα των ρόλων. Θέλω να υποδύομαι κάθε φορά κάτι διαφορετικό. Είναι και ο λόγος που σπούδασα υποκριτική. Να υποδύομαι ρόλους διαφορετικούς από μένα και να παίρνω πράγματα από αυτούς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα γενέθλια της «Βασιλικής» από το Μπρούσκο – Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά της (pics)
Μόνο εδώ: Όλη η σκηνή της κόρης της Εβελίνας Παπούλια στο Μπρούσκο! (video)
Μπρούσκο: Παίζουν με τη «φωτιά» Πάτροκλος και Δήμητρα
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)
Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, στο Μπρούσκο (video)
Τατουάζ: Πρώτη φορά ελληνική σειρά κάνει γυρίσματα στο συγκεκριμένο μέρος! (vids-pic)
Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics)
Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ κυριολεκτικά στον… αέρα! (video)
Αυτή είναι η εκλεκτή του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»! (pic)
Μια… αγκαλιά η Αίγινα για τον Ανδρέα Γεωργίου (pics)
Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)

 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY