Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Εφιαλτικές στιγμές στο Μπρούσκο: Πεθαίνει ο Αχιλλέας;

Λίγους μήνες πριν από το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε μία από τις δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο ήρωα των τηλεθεατών, τον Αχιλλέα (Ανδρέα Γεωργίου).

Εφιαλτικές στιγμές στο Μπρούσκο: Πεθαίνει ο Αχιλλέας;

Λίγους μήνες πριν από το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο, στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε μία από τις δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο ήρωα των τηλεθεατών, τον Αχιλλέα (Ανδρέα Γεωργίου).

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, ο Κύπριος οικονομολόγος θα δεχθεί τα πυρά του Πάτροκλου και θα διακομιστεί στο νοσοκομείο, με τη ζωή του να «παίζεται» κορόνα – γράμματα.

Η Δήμητρα (Παυλίνα Μαύρη) αποφασίζει να ταξιδέψει κρυφά στα Χανιά μαζί με τον Πάτροκλο (Θεοχάρη Ιωαννίδη), και ο Αχιλλέας το έχει υποψιαστεί. Παρά τα παρακάλια και τους φόβους της Μελίνας (Ελένης Βαΐτσου), ο ίδιος αποφασίζει να το πει στον Νεκτάριο (Στέφανο Μιχαήλ) και οι δυο τους ετοιμάζονται να πάνε στην Κρήτη.

Τα δύο αδέρφια φεύγουν επειγόντως για τα Χανιά, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τον Πάτροκλο και τη Δήμητρα. Μαζί τους στην Κρήτη, πηγαίνει και η Μελίνα με τα παιδιά.

Ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο, αποφασίζουν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται ο Πάτροκλος με την Δήμητρα και ανύποπτοι πέφτουν στην παγίδα που τους έχει στήσει ο Πάτροκλος με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη (Μανώλη Κλονάρη). Τα δυο αδέρφια εγκλωβίζονται και τελευταία στιγμή καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν οδό διαφυγής από την επικίνδυνη κατάσταση που έχουν μπλέξει.

Ο Ανδρέας (Ιωσήφ Μαρινάκης) με τον Μηνά (Αλέξανδρο Παρίση), τρέχουν να απεγκλωβίσουν τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα από τη φονική παγίδα που τους έχει στηθεί από τον Πάτροκλο. Όταν φτάνουν είναι ήδη αργά κι ο Αχιλλέας έχει τραυματιστεί βαριά απ’ τα πυρά των αντρών του Πάτροκλου, ο οποίος την ίδια στιγμή φροντίζει να εξασφαλίσει ένα ατράνταχτο άλλοθι με τη βοήθεια του Αλκιβιάδη.

Στο μεταξύ, η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές στο νοσοκομείο, όπου η επιβαρυμένη κατάσταση υγείας του Αχιλλέα, δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

Η αγωνία για τον Αχιλλέα που ξαναμπαίνει στο χειρουργείο με εσωτερική αιμορραγία, κορυφώνεται και πια η Μελίνα έχει χάσει κάθε ελπίδα και αισιοδοξία καθώς οι προβλέψεις των γιατρών είναι ανησυχητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alterinfo.gr, παραμένει άγνωστο αν ο Αχιλλέας θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή ή θα βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και τους… τηλεθεατές που θα δουν έναν από τους αγαπημένους τους ηθοποιούς να αποχωρεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από τη σειρά, λόγω της προετοιμασίας που γίνεται για τα τρία νέα σίριαλ: Τατουάζ, Κόκκινο νυφικό και 8 Λέξεις. Κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό!!!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδρέας Γεωργίου: Δεν φαντάζεστε που θα γίνουν γυρίσματα για το «Κόκκινο νυφικό» (pics-vids)
Μπρούσκο: Επιπλοκή στο χειρουργείο της Μαρίνας
Μπρούσκο: Η κίνηση της Δήμητρας που εξοργίζει τον Αχιλλέα
700 επεισόδια Μπρούσκο! – Δείτε το μήνυμα του Κούλλη Νικολάου
Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος σκέφτεται να σκοτώσει την Δήμητρα!
Κόκκινο νυφικό: Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με πρωταγωνιστή της σειράς
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μεταμορφώνεται σε ντέντεκτιβ για το «Κόκκινο νυφικό» (pic-vids)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός εισβάλει στο Μπρούσκο!
«Σφάζονται» τα κανάλια για το «Τατουάζ» και τις «8 Λέξεις» των Γεωργίου-Νικολάου
«Ανεβαίνοντας τον λόφο»: Η ιστορία ζωής του Νικόλα Μπράβου (video)
«Η αξέχαστη νύχτα» του Ανδρέα Γεωργίου με την Ελένη Βαΐτσου! (pic)
Σοκ στο Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος σκοτώνει τον Αχιλλέα;
Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ο καλύτερος διαφημιστής της Ελλάδας – Δείτε το γιατί (pics)
Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μυστηριώδους πρωταγωνίστριας (pics)
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY