Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics)

Μία φωτογραφία με μία άγνωστη στο ελληνικό κοινό κοπέλα ανέβασε ο Μανώλης Κλωνάρης στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Πρόκειται για την Έλενα Μωυσή, η οποία έγινε γνωστή στην Κύπρο μέσα από την συμμετοχή της στο «Σταρ Κύπρος» το 2016 και φαίνεται πως κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, η μελαχρινή καλλονή θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Ελένης», η οποία θα φλερτάρει τον «Αλκιβιάδη» που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μετά τον χωρισμό του με την «Άλκηστης» (Φιόνας Γεωργιάδη) με τον Σήφη (Αποστόλη Τότσικα). Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μανώλης Κλωνάρης #brusko4 #newentry #eleni @elena_moisi Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Klonaris (@klonarismanolis) στις Φεβ 22, 2017, 1:46πμ PST Και άλλες φωτογραφίες του μοντέλου Σταύρος Καλογεράκης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τατουάζ: Πρώτη φορά ελληνική σειρά κάνει γυρίσματα στο συγκεκριμένο μέρος! (vids-pic) Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics) Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ κυριολεκτικά στον… αέρα! (video) Αυτή είναι η εκλεκτή του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»! (pic) Μια… αγκαλιά η Αίγινα για τον Ανδρέα Γεωργίου (pics) Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics) Πρόταση από τον ΣΚΑΪ δέχθηκαν Γεωργίου-Νικολάου! Οι αποκαλύψεις του Κούλλη Νικολάου για τα 4 σίριαλ που ετοιμάζουν με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου! Αποκλειστικό: Τραγικό τέλος για τον Στέργιο στα Δίδυμα Φεγγάρια (pics-video) Έπεσαν κάτω από τα γέλια στο Μπρούσκο με την εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου! (video)

Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics)

Μία φωτογραφία με μία άγνωστη στο ελληνικό κοινό κοπέλα ανέβασε ο Μανώλης Κλωνάρης στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Πρόκειται για την Έλενα Μωυσή, η οποία έγινε γνωστή στην Κύπρο μέσα από την συμμετοχή της στο «Σταρ Κύπρος» το 2016 και φαίνεται πως κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alterinfo.gr, η μελαχρινή καλλονή θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Ελένης», η οποία θα φλερτάρει τον «Αλκιβιάδη» που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μετά τον χωρισμό του με την «Άλκηστης» (Φιόνας Γεωργιάδη) με τον Σήφη (Αποστόλη Τότσικα).

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Μανώλης Κλωνάρης

#brusko4 #newentry #eleni @elena_moisi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manolis Klonaris (@klonarismanolis) στις


Και άλλες φωτογραφίες του μοντέλου

16796959_1657424574274667_3567253279007585340_o 15895290_1612362775447514_5916180918741175797_n 16427233_1640475165969608_5514702645221746246_n

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Πρώτη φορά ελληνική σειρά κάνει γυρίσματα στο συγκεκριμένο μέρος! (vids-pic)
Μπρούσκο – Αποκλειστικό: Η μελαχρινή καλλονή που θα αναστατώσει τη ζωή του Αλκιβιάδη (pics)
Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ κυριολεκτικά στον… αέρα! (video)
Αυτή είναι η εκλεκτή του Ανδρέα Γεωργίου για το «Τατουάζ»! (pic)
Μια… αγκαλιά η Αίγινα για τον Ανδρέα Γεωργίου (pics)
Έλενα Λιασίδου: «Η Δανάη θα αναστατώσει τη ζωή του Αχιλλέα»! (pics)
Πρόταση από τον ΣΚΑΪ δέχθηκαν Γεωργίου-Νικολάου!
Οι αποκαλύψεις του Κούλλη Νικολάου για τα 4 σίριαλ που ετοιμάζουν με τον Ανδρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου!
Αποκλειστικό: Τραγικό τέλος για τον Στέργιο στα Δίδυμα Φεγγάρια (pics-video)
Έπεσαν κάτω από τα γέλια στο Μπρούσκο με την εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου! (video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY