Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέας Γεωργίου.

Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε το πώς δημιουργήθηκε η ιδέα του Τατουάζ και αν περίμενε να έχει τέτοια απήχηση η σειρά στο τηλεοπτικό κοινό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες των γυρισμάτων και τη σημασία που έχει για εκείνον να αποστασιοποιηθεί ένα διάστημα μετά την επιτυχία του Μπρούσκο.

Στη συνέχεια, ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για την επιλογή των πρωταγωνιστών, την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ερωτική-αστυνομική σειρά του Alpha και αποκάλυψε νέα στοιχεία για τον «Στέφανο Λαμπίρη».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αντρέας Γεωργίου στο «TV Έθνος»

Το Τατουάζ πώς δημιουργήθηκε;

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τη σεναριογράφο και πολλά χρόνια ποα συνεργάτιδά μου, Βάνα Δημητρίου, ήταν το πρώτο πρότζεκτ που συζητήσαμε. Θέλαμε τότε να γνωριστούμε καλύτερα και το Τατουάζ, όπως φαίνεται και τώρα, είναι ένα πιο απαιτητικό πρότζεκτ».

Οπότε με το Τατουάζ θεωρείς πως εξελίχθηκε καλλιτεχνικά μετά το Μπρούσκο;

«Βεβαίως. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Το Τατουάζ έχει ταυτόχρονα γυρίσματα σε Κύπρο, Αίγινα, Μετέωρα και Λονδίνο. Υπάρχουν προγραμματισμός και συντονισμός με στρατιωτική πειθαρχία, καθώς πρόκειται, όπως βλέπετε και εσείς, για ένα πολυπρόσωπο καστ με μεγάλο επιτελείο από πίσω. Η διαχείριση αυτής της κατάστασης θέλει εμπειρία. Και δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα χωρίς τον Κούλλη Νικολάου, που έχει την ευθύνη της οργάνωσης της παραγωγής και είναι τόσο αποτελεσματικός όσο και απαραίτητος. Η σειρά είναι κατά βάση αστυνομική. Και το συγκεκριμένο κομμάτι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Κάναμε μεγάλη έρευνα πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Και στο μέλλον όλοι ως ομάδα ετοιμάζουμε και νέα φιλόδοξα πρότζεκτ».

Η επιλογή των πρωταγωνιστών πώς έγινε;

«Είχαμε αποφασίσει από την αρχή πως τον ρόλο του “Αλέξανδρου” θα έχει ο Στέφανος Μιχαήλ. Όταν πρωτοσυζητήσαμε για το Τατουάζ ήταν ένας ρόλος που θα υποδυόμουν εγώ, όμως μετά το Μπρούσκο ένιωσα πως χρειαζόμουν ένα χρονικό διάστημα αποχής. Δεν ήθελα να γίνω ο Αχιλλέας του Τατουάζ. Παράλληλα, είχα ανάγκη να αφοσιωθώ 100% στο σκηνοθετικό κομμάτι. Ο Στέφανος, λοιπόν, ήταν ο κατάλληλος για τον ρόλο. Για τον ρόλο της “Άννας”, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά, δεν στο κρύβω πως ψάξαμε πολύ. Έξι μήνες. Θέλαμε ηθοποιό να χορεύει. Δεν τη βρίσκαμε, οπότε επιλέξαμε χορεύτρια που να παίζει».

Πάντως αρκετοί περίμεναν πως θα κρατήσεις για τον εαυτό σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο…

«Το ένστικτό μου μού είπε να μην παίξω φέτος στην τηλεόραση. Αγαπώ την υποκριτική και έχω εισπράξει την αγάπη του κόσμου. Όμως και τώρα που είμαι πίσω από τις κάμερες την εισπράττω».

Περίμενες, Αντρέα, ότι θα πάει καλά το Τατουάζ; Και σε ρωτάω γιατί από πέρσι υπάρχει μία στροφή στα ριάλιτι.

«Η στροφή αυτή ήταν προσωρινή. Φέτος ο κόσμος επέλεξε τη μυθοπλασία. Το τηλεοπτικό κοινό χρειάζεται τη μυθοπλασία και αυτός μας κάνει να νιώθουμε ευθύνη. Προφανώς και ο ανταγωνισμός είναι έντονος, τα στάνταρ έχουν αλλάξει και εμείς προσπαθούμε με περιορισμένα μπάτζετ να κάνουμε καλές παραγωγές. Είμαι περήφανος για το Τατουάζ. Φανόταν από την πρώτη στιγμή πως θα έχει αυτό που λέμε “άστρο”. Περίμενα ότι θα πάει καλά, όχι όμως τόσο καλά».

Τι έρχεσαι, λοιπόν, στη συνέχεια του Τατουάζ;

«Πολλές ανατροπές και είσοδος νέων χαρακτήρων, που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω τις ιστορίες που “τρέχουν”. Στόχος μας είναι να μην κουράσει η σειρά. Και δεν θα κουράσει. Η Βάνα έχει πολλές ιδέες που της βγαίνουν αβίαστα».

Ένα από τα νέα πρόσωπα είναι ο Ντάνος. Πώς έγινε η προσέγγιση για να μπει στη σειρά;

«Κατ’ αρχάς να σου πω ότι περιμέναμε θύελλα αντιδράσεων, γιατί είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα. Η γνωριμία προέκυψε μέσω του Γιώργου Χρανιώτη, που συνεργαστήκαμε στο Κόκκινο Νυφικό, και είναι φίλος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το έριξα, λοιπόν, εγώ ως ιδέα. Το σκέφτηκε αρκετά. Δεν θέλαμε να εκτεθώ ούτε εγώ ούτε αυτός. Κάναμε δοκιμαστικό. Μίλησα για τον ρόλο και τη διαδικασία των γυρισμάτων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, σοβαρός και θα τα πάει πολύ καλά».

Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)

Υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη.

«Ναι, έναν ρόλο που δημιουργήθηκε πάνω στον Γιώργο για να είμαστε όλοι προστατευμένοι. Αυτό θα γινόταν και για τον οποιονδήποτε ηθοποιό που μόλις έχει τελειώσει τη σχολή και δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία. Για τον Γιώργο το πρώτο εμπόδιο που έφυγε αμέσως από τη μέση ήταν η σχέση με τον φακό, επειδή έχει εμπειρία. Ο Αγγελόπουλος έχει την αμεσότητα που θέλει η τηλεόραση. Είναι, λοιπόν, ένας ήρωας που ξεκινά από τα Μετέωρα. Τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία θα συναναστραφεί είναι η Όλγα και ο Σάκης. Δεν θα τον δούμε σε αναμενόμενα πράγματα. Δεν θα γυρνά ο Γιώργος στο Τατουάζ με μια πετσέτα. Ο ρόλος έχει και δύσκολα στοιχεία. Θαλάσσιο σκι, ιππασία και κυνήγι. Κρύβει, λοιπόν, ένα μυστικό που έχει να κάνει με την οικογένειά του. Και αυτό θα ανατρέψει τις ζωές κάποιων ηρώων».

Συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν;

«Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Προς τα εκεί πάνε τα πράγματα, ωστόσο αυτά θα ανακοινωθούν από το κανάλι».

Α, όπως όλα δείχνουν, πάμε σε δεύτερη σεζόν, υπάρχει περίπτωση να σε δούμε στο καστ;

«Δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Είμαστε ακόμη πολύ κοντά στο Μπρούσκο και θα το κάνω όταν νιώσω πως έχει φύγει μακριά».

Είναι αλήθεια πως ετοιμάζεις την πρώτη σου κινηματογραφική ταινία;

«Στη συμφωνία με τον Alpha υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει πως εφόσον συνεχίσει το Τατουάζ θα υπάρξει και μια ταινία από τη Village. Θα δούμε του χρόνο αν θα προχωρήσουμε με την ταινία ή τη δημιουργία μιας δεύτερης σειράς. Είναι πρώιμο να πούμε κάτι. Μια ταινία είναι το όνειρό μου, όμως δεν θέλω να το κάνω μεσοβέζικα».

Στην παρουσίαση θα δοκιμαζόσουν;

«Έχω παρουσιάσει τελικό Eurovision στο ΡΙΚ. Η διαδικασία του live με εξιτάρει πολύ. Νομίζω θα το έκανα αν ήταν κάτι το οποίο θα είχε άμεση επαφή με τον κόσμο».

Είχες πρόταση και για κριτική επιτροπή σε talent show και την απέρριψες.

«Ναι. Από σεβασμό και μόνο δεν θα μπορούσα να καθίσω σε μια καρέκλα και να κρίνω συναδέλφους. Δεν θα μπορούσα να μπω ούτε σε ρόλο καλού ούτε κακού. Θα έπρεπε να υποκριθώ και δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι».

Εσύ όταν κρίθηκες πριν από πολλά χρόνια στο Dream Show του Alpha, το οποίο και κέρδισες, πώς ένιωσες;

«Ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία και πολύ ψαρωμένος. Μπήκα στο Dream Show γιατί ήξερα πως ανάμεσα στους συντελεστές ήταν και ο Γιάννης Κακλέας, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα. Είχα πλήρη άγνοια για το τι είναι ριάλιτι».

Σε πίεσε ο εγκλεισμός;

«Προς το τέλος πολύ. Την τελευταία εβδομάδα έγινε και κάτι που δεν είδατε ποτέ και το λέω πρώτη φορά: Το έσκασα για τρεις ώρες και γύρισα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει: «Η Εύα δεν είναι αυτή που φαίνεται»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Αντρέας Γεωργίου: «Σκεφτόμαστε κάτι για τον Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ»
Αντρέας Γεωργίου για Τατουάζ: «Θα έρθουν 2-3 προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση»
Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY