Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

9 Μήνες σε νέα ώρα: Η Κρίστη δεν κρατάει την υπόσχεσή της

Τι θα δούμε στο επόμενο (27/3) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, η οποία πλέον θα προβάλλεται στις 2 το μεσημέρι.

9 Μήνες σε νέα ώρα: Η Κρίστη δεν κρατάει την υπόσχεσή της

Τι θα δούμε στο επόμενο (27/3) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, η οποία πλέον θα προβάλλεται στις 2 το μεσημέρι.

2ος Κύκλος – Επεισόδιο 333

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μαρίνα στέλνει mail στον Μάνο ως «Θάλεια». Η Σοφία, που το βλέπει, ζητάει από τον Μάνο να της μιλήσει για αυτή τη γυναίκα. Η Δάφνη επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τον Δημήτρη. Όταν εκείνος δεν πείθεται για τις εξηγήσεις, που του δίνει για την απουσία της, της δίνει και πάλι πίσω τα κλειδιά και φεύγει.

Την ίδια ώρα και η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την ανασφάλειά της για τις ώρες που εκείνος λείπει από κοντά της, αλλά ο Αντρέας την καθησυχάζει. Ο Κίμωνας βγάζει τις γάζες από το καμένο πρόσωπο της Κρίστης και της υπόσχεται πως θα την κάνει όπως πριν. Η Μάρθα αναστατώνεται όταν ξυπνάει και δεν βρίσκει τον Πέτρο.

Η είδηση για την ομολογία του Παυλή διαρρέει στα Μέσα, γεμίζοντας ικανοποίηση τη Δάφνη και τον Αντρέα, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ευχάριστα μηνύματα. Ο Μάνος προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την τύχη του Στέφανου.

Η Σοφία μπαίνει στον πειρασμό και διαβάζει όλα τα mail που της «Θάλειας» και του Μάνου. Την ίδια στιγμή έρχεται η Έλσα, που προσπαθεί να πείσει τη Σοφία πως η σχέση της με τον Μάνο δεν έχει μέλλον.

Η Κρίστη παίρνει το εξιτήριό της και είναι έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι της, αλλά πριν θέλει να επισκεφτεί τη μικρή Αύρα. Ο Χρήστος της λέει πως το κορίτσι έφυγε από τη ζωή, αλλά ευτυχισμένη, καθώς η τελευταία της επιθυμία ήταν να τραγουδήσει το ίνδαλμά της αποκλειστικά για εκείνη.

Η Σύλβια καραδοκεί έξω από το σπίτι της Κρίστης. Η Ελίζα προτείνει στον Αντρέα να πάνε μια εκδρομή, αλλά εκείνος προφασίζεται φόρτο δουλειάς. Η Δάφνη πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Δημήτρη και σοκάρεται όταν εκείνος της λέει πως δεν μπορούν να είναι μαζί.

Ο Αντρέας από την άλλη, νιώθει αφόρητη πίεση από τη στάση της Ελίζας, ωστόσο υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να βρει περισσότερο χρόνο για τους δυο τους. Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι με την Άννα και τον Κίμωνα, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί την παρουσία της Σύλβιας.

Η Κρίστη εντυπωσιάζεται με την υποδοχή που της έχει ετοιμάσει η Άννα, ενώ ο Κίμωνας φεύγει, αφού πρώτα τη βάζει να του υποσχεθεί πως δε θα βγάλει τις γάζες από το πρόσωπό της. Ο Άλκης ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Κρίστη μαζί με τον Φαίδωνα.

Η Έλσα εκφράζει στον Μάνο τις τύψεις της που άφησε τον Στέφανο να φύγει και παράλληλα την αγωνία της για το αν είναι καλά. Η Μάρθα ενημερώνει τη Δάφνη για την άσχημη κατάσταση του Πέτρου.

Η Ελίζα δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Αντρέας λείπει συνέχεια από κοντά της. Ο Αντρέας ακούει τη Δάφνη που λέει στη Μάρθα ότι έχει προβλήματα με τον Δημήτρη. Η Σύλβια είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα της Κρίστης, όταν φτάνει ο Άλκης με τον Φαίδωνα.

Όταν ο μικρός βλέπει τις γάζες στο πρόσωπο της Κρίστης, αντιδράει κι εκείνη ζητάει από τον Άλκη να φύγουν. Η Κρίστη δεν κρατάει την υπόσχεσή της και βγάζει τη γάζα από το πρόσωπό της. Ο Κίμωνας ανταλλάσσει απόψεις με συναδέρφους του με όλες τις πλευρές να είναι επιφυλακτικές για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί στην Κρίστη…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY