Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

9 Μήνες: Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι και βρίσκει την Ελίζα αδιάθετη

Τι θα δούμε στο επόμενο (30/3) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, στις 2 το μεσημέρι.

9 Μήνες: Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι και βρίσκει την Ελίζα αδιάθετη

Τι θα δούμε στο επόμενο (30/3) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, στις 2 το μεσημέρι.

2ος Κύκλος – Επεισόδιο 336

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Δάφνη και ο Αντρέας παρασύρουν τον παιδόφιλο στο αμάξι τους. Η Μάρθα συναντιέται με τον φίλο της τον χημικό, που της δίνει ένα πειραματικό φάρμακο που ίσως βοηθήσει τον Πέτρο.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Σοφία για να την ενημερώσει για τη μητέρα της, αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Μάνος μένει στο σπίτι του Στέφανου, ενώ η Έλσα και με τη Σοφία γυρίζουν στο σπίτι.

Εκεί, η Σοφία λέει στην Έλσα την απόφασή τους να παντρευτούν με τον Μάνο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει κοντά της τη Νεφέλη. Ο Στέφανος και ο Μάνος έρχονται κοντά, νιώθοντας ο ένας πολύ φιλικά για τον άλλον.

Η Κρίστη βασανίζεται από εφιάλτες, με τη Σύλβια να την απειλεί. Η Δάφνη και ο Αντρέας χορηγούν στον παιδεραστή το υγρό που θα τον καταστήσει σεξουαλικά ανίκανο. Ο Σερέτης λέει στην Εύα για τον κοριό που βρέθηκε στο γραφείο του και της ανακοινώνει το κόλπο που θα στήσει για να πιάσει αυτόν που τον φύτεψε.

Η Μάρθα παροτρύνει τον Πέτρο να δοκιμάσουν τη θεραπεία που μπορεί να καλυτερεύσει την κατάστασή του. Ο Πέτρος ωστόσο νιώθει για μια ακόμα φορά πως έχει απέναντί του την Έλενα. Η Άννα, έχοντας στο μυαλό της πως ο Κίμωνας μπορεί να κάνει πίσω στη σχέση του με την Κρίστη, προσπαθεί να την προετοιμάσει να πατήσει στα πόδια της μόνη της.

Ο Άλκης βάζει σκοπό της ζωής του να κάνει την Κρίστη να γυρίσει κοντά του. Οι συσκέψεις που κάνει ο Κίμωνας για την κατάσταση της Κρίστης, τον γεμίζουν απογοήτευση για την επιτυχία της επέμβασης που πρόκειται να γίνει.

Η Δάφνη και ο Αντρέας αφήνονται στο πάθος τους και κάνουν έρωτα. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τη Θεανώ στη φυλακή. Η Μαρίνα μπαίνει στο δωμάτιο της γυναίκας που φώναζε τις προάλλες και της ζητάει να μιλήσουν.

Η Έλσα πετυχαίνει το password της Μαρίνας και στέλνει mail στον Μάνο ως «Θάλεια», όπου του ζητάει να συναντηθούν. Ο Μάνος, που βρίσκεται στο σπίτι του Στέφανου, παίρνει το μήνυμα με τη διεύθυνση της «Θάλειας» στην Αθήνα.

Η γυναίκα λέει στη Μαρίνα τους σκοπούς της οργάνωσης. Εκείνη ταράζεται και εκφράζει τη θέλησή της να το σκάσει. Η γυναίκα της προτείνει τον τρόπο που μπορεί να δραπετεύσει χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Η Δάφνη και ο Αντρέας δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα που νιώθουν ακόμα ο ένας για τον άλλον. Θέλοντας να κάνει τον Φαίδωνα να εξοικειωθεί με τη νέα της όψη, η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη.

Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι και βρίσκει την Ελίζα αδιάθετη, ενώ παράλληλα ακούει τον Σερέτη που δίνει οδηγίες για μια νέα δικιά του επιχείρηση. Η Σοφία πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη και μιλάνε για τη Θεανώ, όταν έρχεται η Δάφνη και τους βλέπει που αγκαλιάζονται.

Η Μάρθα γυρίζει στο σπίτι με τα ψώνια και βρίσκει ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού. Παρά τις ενοχές, που νιώθει η Δάφνη απέναντι στον Δημήτρη για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Αντρέα, εκφράζει την έκπληξή της για την οικειότητά του με τη Σοφία. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να το σκάσει από τον ξενώνα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος κλείνει εισιτήριο για την Αθήνα…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY