Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

9 Μήνες: Ο Άλκης μεταφέρει εσπευσμένα τον Φαίδωνα στο νοσοκομείο

Τι θα δούμε στο επόμενο (23/2) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, στις 17:45.

9 Μήνες: Ο Άλκης μεταφέρει εσπευσμένα τον Φαίδωνα στο νοσοκομείο

Τι θα δούμε στο επόμενο (23/2) επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, στις 17:45.

2ος Κύκλος – Επεισόδιο 311

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μυρτώ στέλνει μήνυμα στον Στέφανο να βρεθούνε στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, εκείνος προσπαθεί να βρει δικαιολογία για την απουσία του από τη συναυλία της Κρίστης, προκαλώντας τον έντονο θυμό της Έλσας.

Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βρίσκει τη Δάφνη με τον Δημήτρη. Την ίδια ώρα, η Ελίζα ετοιμάζει το σπίτι της για να υποδεχτεί κατάλληλα τον Αντρέα. Η Δάφνη και ο Αντρέας κάνουν απολογισμό της σχέσης τους και διαπιστώνουν πως βρήκαν νέους συμπαραστάτες στη ζωή, τον Δημήτρη και την Ελίζα αντίστοιχα.

Ο μπράβος ενημερώνει τον Σερέτη για τη βεβαιότητά του ότι ο Οδυσσέας τον αναγνώρισε. Η Σοφία φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου, όπου τον βλέπει να φιλιέται με τη Μυρτώ. Η Σύλβια συναντιέται με έναν άγνωστο άντρα.

Η Έλσα εκφράζει την ανησυχία της στην Κρίστη, πως ο Στέφανος της λέει ψέματα. Την ίδια ώρα, η Μυρτώ πιέζει τον Στέφανο να αποφασίσει με ποια από τις δύο θέλει να είναι. Ο Αντρέας οργίζεται με τη Δάφνη, που βιάζεται να οργανώσει μια επιχείρηση και φεύγει έξαλλος από τη Δίωξη.

Η Σοφία, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταφεύγει σε ένα μπαρ, όπου κάποιοι θαμώνες ακούν το παραλήρημά της και την ηχογραφούν με τα κινητά τους. Ο Μάνος στέλνει mail στη «Θάλεια». Η Στέλλα φεύγει υποτίθεται βιαστικά από το σπίτι, και αφήνει την Κρίστη να φτιάξει την κρέμα του Φαίδωνα.

Την ίδια ώρα, ο Άλκης καραδοκεί έξω από το σπίτι της. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Μάρθα να έρθει στη συναυλία της Κρίστης. Εκείνη όμως αρνείται, καθώς η ψυχολογία της μετά από τον φόνο του Δημοσθένους είναι πεσμένη.

Την ίδια ώρα, η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τη βεβαιότητά της πως η Μάρθα πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Δήμο. Στο χώρο της συναυλίας, η Κρίστη τσεκάρει τον ήχο, αλλά η φωνή της την προδίδει ξανά και ζητάει από τον Κίμωνα να της κάνει κι άλλη ένεση κορτιζόνης.

Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να χωρίσουν. Ο Κίμωνας κάνει άλλη μία ένεση στην Κρίστη, αλλά την προειδοποιεί πως αν η φωνή της την προδώσει ξανά, δεν μπορεί να κάνει κι άλλη. Η Κρίστη είναι σε απόλυτο πανικό.

Ο Άλκης μεταφέρει εσπευσμένα τον Φαίδωνα στο νοσοκομείο με ακόμα μία κρίση αλλεργικού σοκ. Η Κρίστη ακούει έκπληκτη τη Σύλβια να καλεί στη σκηνή τον Σουηδό τραγουδιστή, του οποίου το τραγούδι κατηγορήθηκε πως έκλεψε.

Όταν εκείνος λέει πως όλα ήταν μια παρεξήγηση, το πρόσωπο της Κρίστης λάμπει και όταν ανεβαίνει στη σκηνή, αποθεώνεται…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY