Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

60′ Ελλάδα: Ταξίδι στην Κω (trailer)

Πέμπτη 23:50

60′ Ελλάδα: Ταξίδι στην Κω (trailer)

Πέμπτη 23:50

Το έκτο οδοιπορικό της εκπομπής μάς οδηγεί…
Κουΐζ: Νησί των Δωδεκανήσων, δίπλα στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, γνωστό για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του, τον πατέρα της Ιατρικής αλλά και τις ορδές των Σκανδιναβών και βορειοευρωπαίων που παραδοσιακά επιλέγουν τις αμμώδεις παραλίες και τα ξενοδοχεία του για τις διακοπές τους.
Αλλιώς, νησί του ποδηλάτου και της ξέφρενης νυχτερινής διασκέδασης.
Μια βοήθεια ακόμα… Στο λιμάνι του, δεσπόζει κάστρο των Ιωαννιτών Ιπποτών με την χαρακτηριστική γέφυρα.
Κως, ο επόμενος σταθμός μας. Σε μια περίοδο που κουμάντο κάνει ακόμα ο καιρός, με τις διαθέσεις του να αλλάζουν συνεχώς, με την τουριστική σεζόν να μην έχει αρχίσει ακόμα  και τους ντόπιους να ασχολούνται με τα χόμπι τους. Οι ιστορίες ξετυλίγονται, με ήλιο και με …καταιγίδα, με μπουνάτσα αλλά και θαλασσοταραχή 8 μποφόρ.

Η κάμερα καταγράφει

• Όταν τα αυτοκίνητα οργώνουν…
Επίδειξη τεχνικής Trial 4×4 σε μια από τις πιο δύσκολες διαμορφωμένες πίστες της χώρας, με αναβάσεις και εμπόδια στον ορεινό όγκο του νησιού.
• Kitesurf με θαλασσοταραχή…
Το καλοκαίρι μπορεί οι κάτοικοι του νησιού να δουλεύουν ακατάπαυστα λόγω τουρισμού, τον υπόλοιπο καιρό, ωστόσο, απολαμβάνουν τις χαρές τις θάλασσας και των δυνατών ανέμων.
• Airsoft στη Λάμπη…
Γνωρίστε του παλιούς gamers που φόρεσαν φόρμες παραλλαγής, πήραν παλάσκες και πιστά αντίγραφα όπλων και πραγματοποιούν εικονικές μάχες με πλαστικά σφαιρίδια σε εγκαταλελειμμένα κτήρια και στίβους μάχης. Η κάμερα καταγράφει τους αεροσφαιριστές της Κω. Τα παιδιά από τον τοπικό σύλλογο (Σ.ΑΣ.ΚΩ) μας ξεναγούν στο παιχνίδι που βασίζεται στην τιμιότητα του παίχτη να παραδεχτεί ότι έχει χτυπηθεί.
• Τα άλογα και η παράδοση…
Στην Κω, οι ιπποδρομίες είναι κάτι παραπάνω από χόμπι.

Ακόμα, στιγμιότυπα καθημερινότητας και εικόνες από όλα τα χωριά του νησιού. Η ζωή των κατοίκων, ο τουρισμός, οι προετοιμασίες και η σχέση με τους… απέναντι της γείτονας χώρας.

Και μην ξεχνάτε το ταξίδι συνεχίζεται…

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY