Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

360ᵒ: Ανάδοχοι γονείς… (trailer)

Πέμπτη 23:50

360ᵒ: Ανάδοχοι γονείς… (trailer)

Πέμπτη 23:50

Καθημερινά στην Ελλάδα, χιλιάδες γονείς προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί. Την ίδια ώρα εκατοντάδες παιδιά και βρέφη εγκαταλείπονται σε ιδρύματα ή αναγκάζονται να αφήσουν τη βιολογική τους οικογένεια, λόγω συνθηκών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι διαδικασίες υιοθεσίας είναι μακροχρόνιες και πολλά ζευγάρια εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Υπάρχουν όμως και τρόποι, ώστε η ανάγκη των παιδιών για μια αγκαλιά να συναντήσει την επιθυμία των «γονιών χωρίς παιδιά».

Ο Αχιλλέας και η Ανδρονίκη, η Βασιλική και ο Ζαντ, η Ντέπυ και ο Δημήτρης είναι ζευγάρια που αποφάσισαν μια μέρα να γίνουν ανάδοχοι γονείς. Να προσφέρουν για ένα διάστημα ένα σπίτι σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα. Υποδέχθηκαν στο σπίτι τους ένα μωρό, ένα 7χρονο κοριτσάκι και δύο προσφυγόπουλα από τη Συρία. Μοιράστηκαν πολύτιμες στιγμές και τα μεγάλωσαν πλάι στα δικά τους παιδιά, μέχρι τη δύσκολη ώρα του αποχωρισμού.

«Με ρώτησε: ‘Πώς να σε φωνάζω;’. Λέω: ‘ Να με φωνάζεις Βασιλική, το όνομά μου’. Μου λέει: ‘Σε πειράζει να σε φωνάζω μαμά;’. Και με φωνάζει μαμά από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα», λέει μία από τις ανάδοχες μητέρες στη Σοφία Παπαϊωάννου.

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY