Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το «στοίχημα» του Μαλέλη – Ποια γνωστή παρουσιάστρια έχει βάλει… στο μάτι (pic)

Την παρουσίαση του καινούργιου προγράμματός του έκανε χθες ο ΣΚΑΪ που όπως φαίνεται την καινούργια σεζόν μπαίνει πιο δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης, με ένα πρόγραμμα που θα έχει απ’ όλα, καθώς σχεδιάζουν ακόμα και εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας.

Το «στοίχημα» του Μαλέλη – Ποια γνωστή παρουσιάστρια έχει βάλει… στο μάτι (pic)

Την παρουσίαση του καινούργιου προγράμματός του έκανε χθες ο ΣΚΑΪ που όπως φαίνεται την καινούργια σεζόν μπαίνει πιο δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης, με ένα πρόγραμμα που θα έχει απ’ όλα, καθώς σχεδιάζουν ακόμα και εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας. \r\n\r\nΒέβαια στο πρόγραμμά του ο σταθμός του Φαλήρου θα έχει και μία από τις πιο πετυχημένες ξένες σειρές, το «Game of Thrones» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Οκτώβριο.\r\n\r\nΣτην παρουσίαση χθες μάθαμε πολλά για αυτά που σχεδιάζουν στο κανάλι του Φαλήρου. Όπως μάλιστα είπε ο Σταμάτης Μαλέλης στα άμεσα σχέδιά τους είναι να βγάλουν στον αέρα και ένα καινούργιο πολιτικό talk show, ενώ σε ερώτησή μου για το ποιος θα το παρουσιάζει ο διευθυντής ενημέρωσης του ΣΚΑΪ μου είπε ότι ένα πρόσωπο που θα ήθελε είναι η Έλλη Στάη. Βέβαια μου είπε ότι δεν έχει κάνει κάποια επαφή μαζί της, αλλά είναι ένα πρόσωπο που θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του σταθμού.\r\n\r\nΩστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Σταμάτης Μαλέλης δεν έχει βάλει μόνο στο… μάτι τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, αλλά είχε και συνάντηση μαζί της.

\r\n

\r\n

Πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής ενημέρωσης συναντήθηκε και γευμάτισε με την Έλλη Στάη και της είπε ότι έχει βάλει στο μάτι… τα μάτια της. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η γνωστή δημοσιογράφος άκουσε την πρόταση και μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν και στην κρατική τηλεόραση, δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία και μέσα στον Οκτώβριο να δούμε την Έλλη Στάη να παρουσιάζει εκπομπή στον ΣΚΑΪ.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY