Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το παρασκήνιο και το ιστορικό της μεταγραφής Λιαγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1

Τάραξαν τα νερά την πρώτη μέρα του Αυγούστου ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και μπορεί οι ίδιοι να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες, αλλά στα δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας επικρατεί φουσκοθαλασσιά...

Το παρασκήνιο και το ιστορικό της μεταγραφής Λιαγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1

Τάραξαν τα νερά την πρώτη μέρα του Αυγούστου ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και μπορεί οι ίδιοι να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις Κυκλάδες, αλλά στα δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας επικρατεί φουσκοθαλασσιά…\r\n\r\nΌπως σας είχαμε αναφέρει, μετά τη συνάντηση του διδύμου με τη διεύθυνση του MEGA, δεν υπήρξε συμφωνία παρά μόνο μια προσέγγιση και από τις δύο πλευρές.\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, η αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι από την πλευρά του καναλιού της Μεσογείων, ήταν αυτή που οδήγησε το ζεύγος στην αγκαλιά του ΑΝΤ1.\r\n\r\nΣυγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του MEGA δεν είχαν πρόταση ούτε ως προς το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, ούτε ως προς την ώρα προβολής της εκπομπής. Πρότειναν δε, το νέο συμβόλαιο να γίνει αρχές Οκτώβρη, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.\r\n\r\nΤην ίδια στιγμή η πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν σαφής και με οικονομικά δεδομένα που ικανοποιούσαν τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι δεν μπήκαν σε καμία οικονομική διαπραγμάτευση. Είναι σαφές ότι το οικονομικό δεν ήταν ο λόγος της μεταγραφής.\r\n\r\nΝα διευκρινίσουμε ότι Γιώργος και Φαίη δεν έφυγαν σε καμία περίπτωση από το MEGA έχοντας στα χέρια τους κάποιο συμβόλαιο προς μελέτη.\r\n\r\nΌσον αφορά στο συμβόλαιό που υπέγραψαν με τον ΑΝΤ1, αυτό είναι διετούς διάρκειας και αφορά στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής.\r\n\r\nΤο ιστορικό\r\n\r\nΜπορεί να συνέβη η μεγάλη ανατροπή, όμως Γιώργος και Φαίη μας είχαν πει με τον τρόπο τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι ετοιμάζονται για αναχώρηση…\r\n\r\n11/03\r\nΟ Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή ότι δεν επιθυμεί να βρίσκεται στο πρωινό την επόμενη χρονιά\r\n”Η τελευταία μας χρονιά και πολύ μας είναι φέτος! Δεν το αντέχω αυτό τέταρτη χρονιά, κάντο μόνη σου. Ο Λιάγκας αύριο μπορεί να είναι σπίτι του”… δηλώνει.

\r\n

16/05\r\nΑπό τότε πέρασε καιρός μέχρι να ξανακούσουμε τον παρουσιαστή να επαναλαμβάνει την επιθυμία του\r\n”Φέτος σταματάω το πρωινό. Είναι η τελευταία χρονιά που κάνω πρωινό!”, τόνισε.

\r\n

07/06\r\nΈρχεται και η δήλωση της Φαίης Σκορδά για να προβληματίσει: “Ο Γιώργος είναι το Πρωινό mou, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει του χρόνου. Ξέρω ότι αγαπάει τις αλλαγές και την prime time ζώνη”.

\r\n

21/06\r\nΟι μέρες περνούν και τα προβλήματα με τους απλήρωτους τεχνικούς της εκπομπής βγαίνουν στην επιφάνεια. Το Πρωινό mou βγαίνει εκτός πλατό και ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Την άλλη εβδομάδα που ξέρει κάποιος που θα μας ξημερώσει; Δεχόμεθα αιτήσεις, ακόμα και σε σπίτι και μπαλκόνι! Από Τίρανα την άλλη εβδομάδα εκπομπή”!

\r\n

27/06\r\nΚι ενώ η εκπομπή βρίσκεται σε παραλιακό club, μια μέρα πριν το τέλος ξηλώνονται τα σκηνικά. “Η τσιγγανιά στο μεγαλείο της! Ευτυχώς τελειώνουμε αύριο! Αυτό που ζήσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, να μην το ζήσει άνθρωπος…!”, λέει ο Γιώργος.

\r\n

28/06\r\nΤίτλοι τέλους για το Πρωινό mou και το αποχαιρετιστήριο γίνεται με ένα συγκινητικό βίντεο. “Δεν είμαστε χαρούμενοι που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχουμε μαζί μας τους τεχνικούς του πλατώ. Ευχόμαστε να λυθούν σύντομα αυτά τα προβλήματα…”, σημειώνει αυτή τη φορά ο παρουσιαστής.

\r\n

30/06\r\nΓια τέλος εποχής μιλάει ο Γιώργος Λιάγκας και καταλήγει: “Καλό καλοκαίρι λοιπόν κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ»…”

\r\n

12/07\r\n”Αν τα βρούμε με το ΜΕΓΚΑ όλα καλά. Αν δεν τα βρούμε, εδώ είμαστε…”, είπε λίγες μόνο εβδομάδες πριν ο Γιώργος Λιάγκας κι ενώ είχαμε μπει για τα καλά στον Ιούλιο και η διαπραγμάτευση με το κανάλι δεν έδειχνε να αποφέρει καρπούς.

\r\n

Κι έτσι φτάσαμε στο σημερινό επίσημο διαζύγιο της Φαίης και του Γιώργου με το κανάλι που επί τρία χρόνια κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο “δυνατή” πρωινή ζώνη.

\r\n

Πηγή: zappit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY