Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τα… μαγειρέματα του ΣΚΑΪ

Μπορεί να διανύουμε περίοδο οικονομικής… λιτότητας (για να το πω κομψά), αλλά τα τηλεοπτικά κανάλια ακολουθούν τη συνταγή «φάτε μάτια ψάρια» και τηλεθεατές… εκπομπές μαγειρικής!

Τα… μαγειρέματα του ΣΚΑΪ

Μπορεί να διανύουμε περίοδο οικονομικής… λιτότητας (για να το πω κομψά), αλλά τα τηλεοπτικά κανάλια ακολουθούν τη συνταγή «φάτε μάτια ψάρια» και τηλεθεατές… εκπομπές μαγειρικής!\r\n\r\nΟ λόγος βέβαια είναι απλός, καθώς οι περισσότερες εκπομπές μαγειρικής σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, όπερ σημαίνει ότι οι τηλεθεατές θέλουν… να τρώνε, έστω και με τα μάτια τους. Ακολουθώντας αυτή την τακτική λοιπόν ο ΣΚΑΪ βγάζει τη φετινή σεζόν στον αέρα όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε εκπομπές μαγειρικής. Την αρχή στα μαγειρέματα θα κάνει καθημερινά στις 16:45 ο Βησσαρίωνας Παρθένης παρουσιάζοντας την εκπομπή «Μαγειρεύω Οικονομικά».\r\n\r\nΟ καινούργιος κύκλος εκπομπών θα ξεκινήσει να προβάλλεται γύρω στον Νοέμβριο, όπως και ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη που θα παραλαμβάνει… κατσαρόλα και λοιπά μαγειρικά σύνεργα καθημερινά στις 17:45.

\r\n

\r\n

\r\nΤο κανάλι του Φαλήρου όμως, θα έχει και τρεις εκπομπές μαγειρικής τα σαββατοκύριακα. Κάθε Σάββατο λοιπόν στις 18:45 η Ντίνα Νικολάου μέσα από την καινούργια τηλεοπτική στέγη της θα προσπαθήσει να μυήσει τους τηλεθεατές στων «Ελλήνων γεύσεις».\r\n\r\n\r\n\r\nΗ εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, αλλά από τις 20 Οκτώβρη και κάθε Κυριακή ο ΣΚΑΪ ξεκινά να προβάλλει στις 14:15 την εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ στις 18:45 ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας… γλυκαίνει με τις «Γλυκές αλχημείες» του.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΣύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ… μαγειρεύουν μήπως από τις αρχές του καινούργιου έτους βγάλουν ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής στον αέρα, ώστε να… χορτάσουν ακόμα περισσότερο τα «μάτια» των τηλεθεατών!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY