Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νέες καταγγελίες για τον παπά από το «Κάτι Ψήνεται»

Νέες καταγγελίες για τον «πατέρα» Ποιμένα, τον οποίο η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής έχει χαρακτηρίσει με εγκύκλιό της «λύκο με ένδυμα προβάτου» καιρό πριν από την εμφάνισή του στο «Κάτι ψήνεται» του Αlpha.

Νέες καταγγελίες για τον παπά από το «Κάτι Ψήνεται»

Νέες καταγγελίες για τον «πατέρα» Ποιμένα, τον οποίο η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής έχει χαρακτηρίσει με εγκύκλιό της «λύκο με ένδυμα προβάτου» καιρό πριν από την εμφάνισή του στο «Κάτι ψήνεται» του Αlpha.\r\n\r\nΣύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ανθρωποι που ζουν στην Παιανία, αλλά και κάτοικοι της Φλωρεντίας Σαλαμίνας (μέρος όπου διατηρούσε ένα εκκλησάκι προτού μετακομίσει στη μονή της Παιανίας) κάνουν λόγο για Αγίες Τράπεζες-καταψύκτες, εικόνες που δακρύζουν (για όσα κάνει), χλιδάτα μοναστήρια με πισίνα που είχε στα σχέδιά του, ακόμη και για κατάρες σε ανθρώπους στους οποίους χρωστούσε χρήματα!

\r\n

Οσοι έχουν επισκεφτεί τη μονή Μυρελαίου μιλούν για την απόλυτη χαλαρότητα. Ένα ζευγάρι λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: «Πήγαμε από περιέργεια να δούμε τι γίνεται εκεί και πέσαμε πάνω σε κάποιους μοναχούς που κρατούσαν laptop στα χέρια κι έβλεπαν βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου. Επίσης, ως Αγία Τράπεζα χρησιμοποιούσαν έναν καταψύκτη, τον οποίο είχαν καλύψει με ένα τραπεζομάντιλο» και οι δυο νέοι αναφέρθηκαν και στην υπερβολική χλιδή των μοναχών.

\r\n

Κάποιος άλλος υποστηρίζει: «Ο ψευτοπαπάς μαζεύει πολύ κόσμο στο μοναστήρι, ειδικά τις Τετάρτες, με πολλούς να έρχονται με τα πούλμαν από τη Βοιωτία και άλλα μέρη της περιφέρειας, προκειμένου να τους… πουλήσει διάφορα παραμύθια. Οπως ότι μια εικόνα που έχει στο μοναστήρι συνέχεια δακρύζει. Επίσης, τους διαβάζει δήθεν ευχές για το κακό μάτι, κάνει εξορκισμούς, ενώ υποστηρίζει ότι είναι ενορατικός, μπορεί, δηλαδή, να προβλέπει το μέλλον με τη χάρη της Παναγίας! Με άλλα λόγια, τους… δουλεύει κανονικά, εκμεταλλευόμενος τον πόνο τους».\r\n\r\nΠηγή: gossip-tv

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY