Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μεταγραφή-έκπληξη στον Alpha

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Alpha αποκαλύπτει ότι στο νέο του πρόγραμμα εντάσσεται από το φθινόπωρο η Σοφία Παπαϊωάννου.

Μεταγραφή-έκπληξη στον Alpha

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Alpha αποκαλύπτει ότι στο νέο του πρόγραμμα εντάσσεται από το φθινόπωρο η Σοφία Παπαϊωάννου.

\r\nΗ επί χρόνια συνεργάτιδα του Αλέξη Παπαχελά από την εποχή των “Φακέλων”, αλλά και στους “Νέους Φακέλους” που προβάλλονται στον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο πορεία. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η δημοσιογράφος θα ενισχύσει το καθημερινό δελτίο ειδήσεων και θα αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής έρευνας.\r\n\r\nΗ ανακοίνωση του Alpha\r\n\r\n”Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού του προφίλ, ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του τη Σοφία Παπαϊωάννου. Η μεγάλη εμπειρία της στην έρευνα καθώς και η δημοσιογραφική της αξιοπιστία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη του Alpha για έγκυρη ενημέρωση.\r\n\r\nΗ διακεκριμένη δημοσιογράφος, η οποία έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής μέσα από την πολύχρονη πορεία της στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας. Μαζί με μια ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών, η Σοφία Παπαϊωάννου θα αναδεικνύει όλα τα πολιτικά, κοινωνικά και ιστορικά θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, ενώ όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν, θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.\r\n\r\nΟ Alpha, μετά την ενίσχυση του Alpha News, την ανανέωση της συνεργασίας του με τις εκπομπές «Αυτοψία» και «60’ Ελλάδα», αλλά και την ένταξη στο πρόγραμμά του της νέας εκπομπής έρευνας της Σοφίας Παπαϊωάννου, συνεχίζει την οικοδόμηση του ενημερωτικού του προφίλ έτσι ώστε να ανταποκριθεί δυναμικά στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των τηλεθεατών για σφαιρική, αντικειμενική και μαχητική ενημέρωση”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY