Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Κωστόπουλος: «Αυτή είναι η αλήθεια μου» – Διαβάστε όσα δήλωσε στην εκπομπή του

Ξεκινώντας με το «Run on the jungle» των «Creedence Clearwater Revival» ο Πετρός Κωστόπουλος ξεκίνησε τη σημερινή (27/11) του εκπομπή στο Mega.

Κωστόπουλος: «Αυτή είναι η αλήθεια μου» – Διαβάστε όσα δήλωσε στην εκπομπή του

Ξεκινώντας με το «Run on the jungle» των «Creedence Clearwater Revival» ο Πετρός Κωστόπουλος ξεκίνησε τη σημερινή (27/11) του εκπομπή στο Mega.

\r\nO πρώην μεγαλοεκδότης και νυν παρουσιαστής υποστήριξε πως υπήρξε και η ευχάριστη πλευρά στη χθεσινή του εμπειρία, ενώ «κάρφωσε» όσους έτρεξαν να γράψουν για τη δικαστική του υπόθεση.\r\n\r\nΑναλυτικά όσα είπε ο Κωστόπουλος στην εκπομπή του «Πρωινό μου»\r\n\r\n«Τρέχοντας στη ζούγκλα, λοιπόν.\r\n\r\nΣήμερα θα είναι μία υπέροχη μέρα. Θα ξεκινήσουμε με ένα υπέροχο κατασκευάσματα του Άκη, ο οποίος θα με γλυκάνει. Θα κάνει υπέροχους λουκουμάδες…\r\n\r\nΟ… Πέτρος Κωστόπουλος θα απαντήσει σε όλους εκείνους που περιμένουν. Θα σας μιλήσω για τη χαρά και τις ωραίες στιγμές που είχε η χθεσινή μέρα.\r\n\r\n(Όταν ρώτησαν ξαφνιασμένοι οι συνεργάτες του, απάντησε) Είχε χαρά, πίεση και πάρα πολύ αλήθεια, ενώ είχα την ευκαιρία να δω κατάματα όλους εκείνους που έγραψαν για μένα».\r\n\r\nΑργότερα, όταν ο Άκης Πετρετζίκης ήταν στην κουζίνα: «Σε πληροφορώ πως με κέρασαν και οι αστυνομικοί. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση πως είναι πολύ ωραίες οι γυναίκες. Και οι άντρες είναι ωραίο. Ο ένας που με πήγε είναι ωραίος και ο άλλος θηρίο».\r\n\r\nΜετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα: «Χθες, όπως είδατε, ήμουν διακαναλικός και ήμουν πρώτο θέμα παντού σε όλα τα κανάλια. Πήγα για ένα πλημμέλημα και καλά έγινε και τις έφαγα στο κεφάλι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αναστασιάδη, τον Παυλόπουλο, τον Σρόιτερ και άλλους πολλούς. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά στην αστυνομία που με κέρασαν και ήταν ευγενέστατοι. Άκουγα διάφορα, πήγα μόνος μου, για πρώτη φορά διέρρευσε τόσο γρήγορα είδηση πως συνελήφθη κάποιος, αν και πήγα μόνος μου. Φεύγουμε από εκεί και βάλαμε στοίχημα πως θα ήταν εκεί αρκετός κόσμος στην Ευελπίδων. Στην ουσία, πήγα για δύο πράγματα που κατηγορούμαι. Το ένα είναι Δημόσιο και το άλλο είναι ΙΚΑ. Είναι ενοίκια ιδιωτικά, τα οποία έχουν παραχωρηθεί στο δημόσιο. Όσον αφορά το ΙΚΑ, δεν έγινε η σωστή καταγραφή από το Ίδρυμα, όταν έγινε επίσχεση από τους Εργαζομένους. Ξεπληρώνοντας το Δημόσιο, είχα πάει μηδέν και βρέθηκα εκεί που βρέθηκα. Στο ίδιο λούκι με εμένα είμαι μαζί με 3 εκατ. Έλληνες, είχα να δώσω ότι είχα να δώσω. Κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει πολλές δόσεις για να ξεπληρώσω. Επί ένα χρόνο, όπου πλέον δεν έχω τίποτα στο όνομά μου, τα έβαλα όλα στο μαγαζί μου και αυτή είναι η όλη η αλήθεια. Έβλεπα τον κοσμάκι που να πηγαίνουν για 5 ή 10 χιλιάδες ευρώ. Το πώς αισθάνεσαι είναι μία άλλη ιστορία. Κλείνοντας, μαζί με εμένα ήταν ένας άλλος κύριος. Μου φάνηκε ανθρωπάκι, ο οποίος μου έλεγε πως δεν θέλει να με δουν και έμαθα πως είχε κλέψει 2,5 εκατ. ευρώ».\r\n

Ποινική δίωξη κατά Πέτρου Κωστόπουλου – Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις (vid)

\r\n

Στην Ευελπίδων ο Κωστόπουλος για τα χρέη προς το Δημόσιο

\r\n

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος! – Δείτε τι έγινε στην εκπομπή (vid)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY