Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Ιδού το… μεζεδοπωλείο του Χαϊκάλη (pics)

Μπορεί να άργησε αλλά στις αρχές του Δεκέμβρη θα κάνει τα «εγκαίνια» στο καινούργιο του στέκι, καλώντας τους τηλεθεατές να γευτούν λαχταριστούς μεζέδες… γέλιου!

Ιδού το… μεζεδοπωλείο του Χαϊκάλη (pics)

Μπορεί να άργησε αλλά στις αρχές του Δεκέμβρη θα κάνει τα «εγκαίνια» στο καινούργιο του στέκι, καλώντας τους τηλεθεατές να γευτούν λαχταριστούς μεζέδες… γέλιου!\r\n\r\nΟ λόγος για τον Παύλο Χαίκάλη που όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια κωμική σειρά του ΣΚΑΪ.

\r\n

\r\n

Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου η σειρά με τίτλο «Το μεζεδοπωλείο» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:50 οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν αυτοτελείς ιστορίες με όσα θα διαδραματίζονται στο μεζεδοπωλείο του Λεωνίδα, του ήρωα που θα υποδύεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

\r\n

\r\n

Ο αισιόδοξος και μερακλής Λεωνίδας μπλέκει σε ατελείωτες περιπέτειες καθημερινής τρέλας μαζί με το γκρινιάρη φίλο του φαρμακοποιό, τον Τάσο, που υποδύεται ο Κώστας Αποστολάκης. Βασικό ρόλο στα όσα συμβαίνουν στο «Μεζεδοπωλείο» παίζει και η Λίζα, η μόνιμα αφηρημένη γκαρσόνα (ρόλο που ερμηνεύει η Κατερίνα Σαβράνη), καθώς ο Λεωνίδας είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά διστάζει να της το πει.

\r\n

\r\n

\r\n

Στην καθημερινότητά τους εμπλέκονται και αρκετά ακόμα πρόσωπα που θα υποδυθούν διάφοροι guests, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι με το «Μεζεδοπωλείο» ο ΣΚΑΪ κάνει την είσοδό του στην ελληνική μυθοπλασία.\r\n\r\nΤη σκηνοθεσία κάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Καλαφάτης και το αποτέλεσμα θα το… γευτούμε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου που το «Μεζεδοπωλείο» θα κάνει πρεμιέρα ανοίγοντας για τους τηλεθεατές!\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY