Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Η Μαίρη Μηλιαρέση γίνεται… γιαγιά (pics-vid)

Παρουσίαζε το «Ρουκ Ζουκ» στο MEGA, ενώ έχει συμμετέχει και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη φορά όμως, η Μαίρη Μηλιαρέση επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο ως ηθοποιός και μάλιστα έχοντας στο πλευρό της… την κόρη της.

Η Μαίρη Μηλιαρέση γίνεται… γιαγιά (pics-vid)

Παρουσίαζε το «Ρουκ Ζουκ» στο MEGA, ενώ έχει συμμετέχει και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη φορά όμως, η Μαίρη Μηλιαρέση επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο ως ηθοποιός και μάλιστα έχοντας στο πλευρό της… την κόρη της.\r\n\r\nΗ παρουσιάστρια λοιπόν παίζει σε ένα από τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς «Στο ράφι» που γράφει ο Παναγιώτης Καποδίστριας με τους μαθητές της σχολής του, της «Tabula Rasa».\r\n\r\nΔες δωρεάν TVonline!\r\n\r\nΣύμφωνα με το σενάριο η Μαίρη Μηλιαρέση είναι μία πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες που της αρέσουν μάλιστα οι νεότεροι άντρες.

\r\n

\r\n

Στις επιλογές της αυτές όμως, πάντα σύμφωνα με το σενάριο, αντιδρά η κόρη της, η οποία μάλιστα της λέει ότι είναι έγκυος και της ζητά να διακόψει τη σχέση της με τον νεότερο άντρα! Η πετυχημένη τραγουδίστρια όμως, με τους χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές αντιδρά, καθώς αισθάνεται πολύ νέα για να γίνει γιαγιά, ενώ στο πλευρό της είναι η αδερφή της που μένει μαζί της εκτελώντας και χρέη μάνατζερ!

\r\n

\r\n

\r\n

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το Newsit την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας υποδύεται η πραγματική κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, η Σοφίνα, ενώ το ρόλο του εραστή ερμηνεύει ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός Μάνος Ψιστάκης.\r\n\r\nΙδού και το τρέιλερ με τη Μαίρη Μηλιαρέση στο τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως ηθοποιός.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fnYz5IZ-bsw\r\n\r\nΤέλος, να αναφέρουμε ότι ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου είναι «Η απόλυτη γεροντοκόρη» που υποδύεται η Μαίρη Μηλιαρέση και η σειρά «Στο ράφι» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY