Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Οι χυμώδεις γυναίκες γεννούν πιο έξυπνα παιδιά

\r\nΉδη έχει εξηγηθεί επιστημονικά γιατί στη διάρκεια των αιώνων θεωρούνταν θελκτικό το γυναικείο σώμα με καμπύλες: γιατί προστάτευε και μεγάλωνε καλύτερα το έμβρυο.

Οι χυμώδεις γυναίκες γεννούν πιο έξυπνα παιδιά
\r\n

Ήδη έχει εξηγηθεί επιστημονικά γιατί στη διάρκεια των αιώνων θεωρούνταν θελκτικό το γυναικείο σώμα με καμπύλες: γιατί προστάτευε και μεγάλωνε καλύτερα το έμβρυο.

\r\n

Τώρα, επιστήμονες από τα πανεπιστήμια του Πίτσμπουργκ και της Καλιφόρνια, με έρευνα που έκαναν σε 16.000 γυναίκες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες με έντονες καμπύλες γεννούν πιο έξυπνα παιδιά.

\r\n

Οι βιολόγοι εκτιμούν ότι αυτό σχετίζεται με τα λιπαρά οξέα που συγκεντρώνονται στους γοφούς. Σύμφωνα με τη μελέτη, που δημοσιεύεται στο “Evolution and Human Behaviour”, το λιποκύτταρα που συγκεντρώνονται κυρίως σε αυτή την περιοχή είναι πλούσια σε ωμέγα – 3 λιπαρά.

\r\n

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να βελτιώνει όχι μόνο τις νοητικές ικανότητες των παιδιών που γεννιούνται από τις συγκεκριμένες γυναίκες αλλά και τις ίδιες αφού σε άλλο κομμάτι της έρευνας βρέθηκε ότι και αυτές (σε σχέσεις με γυναίκες χωρίς καμπύλες) έχουν καλύτερες επιδόσεις στα γνωσιακά τεστ.

\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY