Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Frenchy: Γιατί ο Έλληνας καινοτομεί και στον καφέ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι αναζητούμε κάτι νέο και πρωτότυπο που θα συντροφεύσει τις πρωινές αλλά και απογευματινές εξόδους.

Frenchy: Γιατί ο Έλληνας καινοτομεί και στον καφέ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι αναζητούμε κάτι νέο και πρωτότυπο που θα συντροφεύσει τις πρωινές αλλά και απογευματινές εξόδους.\r\n\r\n

\r\n

Μια νέα πρόταση από τη γνωστή μάρκα καφέ Douwe Egberts έρχεται να μας συναρπάσει και ακούει στο όνομα Frenchy! Πρόκειται για τον μοναδικό παγωμένο γαλλικό καφέ, ο οποίος σαφώς και ήταν έμπνευση ενός Έλληνα.

\r\n

\r\n

Ο Frenchy λοιπόν, αποτελεί έμπνευση ενός Έλληνα barista, ο οποίος θέλησε να ανταποκριθεί στην ανάγκη των πελατών του για παγωμένο γαλλικό καφέ. Η ιδέα αυτή αποτέλεσε αφετηρία για τον Douwe Egberts για ένα συναρπαστικό ταξίδι απόλαυσης και έτσι γεννήθηκε ο Frenchy.

\r\n

Παρασκευάζεται με το πάτημα ενός κουμπιού, από το πρωτοποριακό σύστημα ροφημάτων καφέ Cafitesse δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε παγωμένο φρεσκοφτιαγμένο γαλλικό καφέ με ή χωρίς αφρόγαλα, με αναλλοίωτη γεύση και άρωμα.

\r\n

Παράλληλα, θέλοντας να τιμήσει τη “γενέτειρα” του Frenchy, ο Douwe Egberts αποφάσισε να παρουσιάσει σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα τον Frenchy, στην Ελλάδα, λίγο πριν εξαπλωθεί η φήμη του, εντός και εκτός συνόρων!

\r\n

O Frenchy σερβίρεται σε επιλεγμένες καφετέριες στην Ελλάδα.

\r\n

Απολαύστε το κρύο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY