Έρευνα: Οι γυναίκες αποφασίζουν να χωρίσουν μέσα σε 6 ημέρες

Σύμφωνα με τη Daily Mail μόλις 6 μέρες είναι αρκετές για να αποφασίσουν οι γυναίκες να τελειώσουν μία σχέση. Αντιθέτως, τα αποτελέσματα για τους άντρες ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς τα αρσενικά τραβούν το τέλος για έναν ολόκληρο μήνα.

\r\n

Στο διάστημα αυτό του ενός μηνός οι άντρες παλεύουν μέσα τους για τον αν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη σχέση τους, βγαίνουν με φίλους, συζητούν και ψάχνουν έναν ανώδυνο τρόπο να δώσουν το τέλος. Μάλιστα, οι τελευταίες δέκα μέρες είναι οι δυσκολότερες καθώς προσπαθούν να βρουν το κουράγιο να ενημερώσουν τη σύντροφό τους για την απόφασή τους.

\r\n

Οι γυναίκες από την άλλη, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ”ψυχροί εκτελεστές ” καθώς αποφασίζουν γρήγορα –σχεδόν αστραπιαία- να χωρίσουν σε περίπτωση που κάτι τις ενοχλήσει και θεωρήσουν πως το ταίρι τους αποδεικνύεται κατώτερο των προσδοκιών τους. Για την ακρίβεια, μόλις το 23% των γυναικών εμβαθύνει ψυχολογικά στο θέμα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών αγγίζει το 53%.

\r\n

Στην έρευνα συμμετείχαν 500 ανύπαντρα ζευγάρια τα οποία είχαν μικρές σε διάρκεια αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις.

\r\n

Ακόμα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας είναι τα εξής:

\r\n\r\n

    \r\n

  1. Οι γυναίκες είναι συναισθηματικά πιο ειλικρινείς από τους άντρες.
  2. \r\n

  3. 1 στους 6 άντρες θα έμεναν σε μία σχέση που δεν τους καλύπει για 6 μήνες σε περίπτωση που υπήρχε έστω και μία μικρή ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
  4. \r\n

  5. Το 77% των γυναικών θα τελείωναν τη σχέση τους με μια απόλυτη, ξεκάθαρη και σύντομη κουβέντα με το σύντροφό τους, θεωρώντας πως το σοκ αυτό είναι πιο ανώδυνο από ένα μεγάλο διάστημα διαπληκτισμών μεταξύ τους.
  6. \r\n

  7. Το 88% των αντρών, αντιθέτως, προτιμά να έχει μία στρατηγική χωρισμού θεωρώντας πως κάτι τέτοια θα έκανε λιγότερο επίπονη τη διαδικασία του χωρισμού.
  8. \r\n

\r\n \r\n\r\nkoolnews.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts