Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
life

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το «ξεχωριστό» iPhone 8 που θα σας ξεμυαλίσει!

Ξέχνα όσα ήξερες για το iPhone και ετοιμάσου για ένα διαφορετικό κινητό τηλέφωνο που θα σου πάρει τα μυαλά.

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το «ξεχωριστό» iPhone 8 που θα σας ξεμυαλίσει!

Ξέχνα όσα ήξερες για το iPhone και ετοιμάσου για ένα διαφορετικό κινητό τηλέφωνο που θα σου πάρει τα μυαλά. Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone8 και τα χαρακτηριστικά του διέρευσαν στο διαδίκτυο και αν ισχύουν το νέο κινητό της Apple αναμένεται να είναι από μόνο του… μία ξεχωριστή εμπειρία!

Το λογισμικό θα είναι πιο αναβαθμισμένο και το design διαφορετικό… Το κινητό στρογγυλοποιείται εντελώς ενώ το iPhone γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση. Ξεχάστε το κουμπί εκκίνησης και ετοιμαστείτε για ένα κινητό αφής και μόνο!

Το τηλέφωνο θα μπορεί να διαβάσει εσωτερικά το αποτύπωμα μας και έτσι θα ξεκλειδώνει. Η πίσω κάμερα θα έχει ανάλυση 16 MP ενώ η μπροστινή 8 MP.

Θα υπάρχουν γυάλινοι πίνακες τόσο στο μπροστινό, όσο και πίσω μέρος της συσκευής ενώ η οθόνη OLED που θα διαθέτει θα είναι καμπυλωτή με πολύ πλούσια και ζωντανά χρώματα και το βαθύ μαύρο θα κυριαρχεί. Το λευκό θα είναι εξαιρετικά φωτεινό και θα προκαλεί αντίθεση με το μαύρο.

Και αν με το iPhone 5s η Apple πρωτοτύπησε, εισάγοντας το δαχτυλικό αποτύπωμα στο iPhone 8 το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Πέρα από το ότι θα αναγνωρίζει το δάχτυλο μας εσωτερικά, δημιουργεί και την εφαρμογή που το κινητό θα αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του από την ίριδα του ματιού. Και αν ακόμα δεν εντυπωσιαστήκατε… τώρα έχει έλθει η ώρα.

Το κινητό θα σας αναγνωρίζει ακόμα και αν φοράτε φακούς, γυαλιά μυωπίας αλλά και γυαλιά ηλίου. Κερασάκι στην τούρτα; Το νέο κινητό της Apple θα βγαίνει σε τρία και όχι δυο μεγέθη και θα έχει έξι διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που θες!

Το νέο μέγεθος είναι το μεγαλύτερο από όλα και είναι το iPhone8 Pro. Το μέγεθος της οθόνης είναι 5,8 ίντσες και η εταιρία θα λανσάρει στην αγορά και ένα μολύβι ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού.

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά που διέρρευσαν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί δεν βγήκαν επίσημα από την Apple, ωστόσο μετράμε αντίστροφα για να μάθουμε, μιας και το νέο κινητό θα βγει στην αγορά μέσα στο 2017!

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY