«Διαστημόπλοιο» τα νέα γραφεία της Apple (pic-vid)

Το νέο campus 2 της Apple, βρίσκεται υπό κατασκευή στην πόλη Kουπερτίνο της Καλιφόρνια, μόλις ένα μίλι ανατολικά από την σημερινή έδρα της εταιρείας. Ένας χρήστης του Youtube με το ψευδώνυμο «jmcminn», είχε την φαεινή ιδέα να πάρει εικόνες από το τεράστιο εργοτάξιο του υπό κατασκευή έργου με ένα drone (μη επανδρωμένο ιπτάμενο όχημα), στις 24 Αυγούστου.

Από τα πρώτα οκτώ λεπτά που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube δέχθηκε ένα εκατομμύριο επισκέψεις και 500 σχόλια… Άλλοι το παρομοίασαν με διαστημόπλοιο, κάποιοι με ένα τεράστιο ντόντατς και κάποιοι χρήστες δήλωσαν ότι τους θυμίζει το νεολιθικό μνημείο Στόουνχεντζ, στη Βρετανία!


\r\nΣημειώνεται, ότι οι εναέριες εικόνες του υπό κατασκευή campus της Apple είναι οι μόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος και θα ήταν αδύνατον να πάρει κάποιος φωτογραφίες με άλλο τρόπο. Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC είχε πάρει φωτογραφίες με ελικόπτερο τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν είχαν την επιτυχία και την θεαματικότητα που είχε το βίντεο που τραβήχτηκε από drone.

Στις ΗΠΑ οι ερασιτέχνες που πετούν drone έχουν τη δυνατότητα να ανεβαίνουν σε ύψος μέχρι 400 πόδια, σύμφωνα με τους κανόνες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας.

\r\n
Το νέο campus της Apple υπολογίζεται να είναι έτοιμο το 2016 και πρόκειται να στεγάσει 12.000 υπαλλήλους, οι οποίοι θα εργάζονται σε ένα φιλικό προς τη φύση περιβάλλον, με τον εξωτερικό του χώρο να φιλοξενεί πάνω από 7.000 δέντρα, ανθεκτικά στην ξηρασία της περιοχής.\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts